• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

Pa nista novo. Stari trejler je jasno prikazao RT efekte.

Zvuči dobro za potencijalni dynamic time of day, jedino je upitan kvalitet senki ako ih ne traceuju.

Ne ocekujem TOD, ne secam se, da li ga je bilo u prvom GT7 trejleru?

Oko 50s u OP traileru, oblaci koji zaklanjaju sunce i menjaju osvetljenje. Ako mogu da izvedu to, dynamic ToD nije daleko.

Da, i tolika promena svetla bi zahevala da ne koriste fiksne light probes sfere kao do sada. Allrighty then, dynamic light it is.

Sad sledeci napredak koji cekam da vidim, koliko full svetala od farova ce igra moci da prikaze tokom nocne voznje. Uvek su stedeli na tome. :D

In a statement provided to GQ, a Sony spokesperson wrote: “GT7 has been impacted by Covid-related production challenges and therefore will shift from 2021 to 2022. With the ongoing pandemic, it’s a dynamic and changing situation and some critical aspects of game production have been slowed over the past several months. We’ll share more specifics on GT7’s release date when available.”

Steta, ali prezivecu. Makar su me spasili muke koju bi osetio da je igra izasla ove godine a ja nemam PS5. :D

Yup, i meni je ovo olakšanje jer nisam siguran da bih ove godine nabavio PS5. Taman imam vremena da izgrindujem Platinum u Sportu :D

Što sam sad imao situaciju, lol. Boli ljude qrac, svako vozi svoju vožnju :LOL:

Mada sam i ja ispao debil, ne znam što sam forsirao da ga tu prođem kada sledi dugačak pravac, pojeo bih ga sa McLarenom. Zamalo da me košta pobede.

U zadnje vreme imam utisak da igranje sa gamepadom izgleda kao cista arkada.

To mi je deformacija od predugog koriscenja volana. :D

Pa jbg, dva različita sveta, ne možeš realistično da preneseš skretanje na stick. U svakom slučaju, uvek je lošije, nemaš povratnu informaciju i moraš sam da proceniš kada da napraviš korekciju. A npr. ovaj lik što je bio iza mene na kraju ima volan, tačno se vidi kad gledaš kako se volan u cockpit view-u okreće. Zato ima toliko bolje krugove od mene u trci, samo što sam ja bio na polu i krenuo odmah na mekim gumama, pa sam izbegao haos i uspeo da izgradim prednost.

Inače su skoro ponovo korigovali penalty sistem, ali i dalje nije baš dobro. Ranije je kažnjavao za skoro svaki kontakt što je bilo previše, ali sada je previše blag. Čak i ako voziš sa S sportsmanship ljudima, ako im driver rating nije dovoljno visok, nikako ne smeš da očekuješ da će da ti ostavi prostora u krivini. Nije ni što neće, nego prosto ne ume. Tako da je npr. preticanje sa spoljne strane veliki NO-NO trenutno, gotovo uvek će te izgurati sa staze, a kaznu neće dobiti.
Ipak, mislim da je ovo bolja varijanta. High rated vozači znaju šta rade i znaju da ostave prostor u takvim situacijama, a neminovni kontakti u nekim drugim neće biti surovo kažnjeni. Sve ispod B ranka je free for all destruction derby, srećom nemam posla sa njima 😆

GT Sport i dalje živi, pustili su juče random update uz koji je stigla Toyota GR86. Nisam ni ispratio da izlazi naslednik 86-ice, simpatičan mi je ovaj ducktail :D

Inače, zaboravio sam da se pohvalim ovim:

msS47XX.jpg

Ubedljivo najteži trofeji u igri, moraš doći do 91 pobede u online trkama. Ali mi je ostao onaj grindy trofej gde treba dostići 50. lvl, bojim se da ću zbog toga ipak ostati bez platine.

Last edited:
Ne može da se stavi gumica na analog kao u GT5? :D

Mislim da su patchovali sve te fore da učine grind što težim. Desi se ljudima da ostave auto da sam vozi 24h i da na kraju trke ne dobiju ništa. Najefikasniji metod je da voziš jednu specifičnu trku koja daje oko 5k exp-a na 6-7 minuta, a morao bih još nekih 150 puta da je ponovim da dođem do 50. levela.

Inače su skoro ponovo korigovali penalty sistem, ali i dalje nije baš dobro. Ranije je kažnjavao za skoro svaki kontakt što je bilo previše, ali sada je previše blag. Čak i ako voziš sa S sportsmanship ljudima, ako im driver rating nije dovoljno visok, nikako ne smeš da očekuješ da će da ti ostavi prostora u krivini. Nije ni što neće, nego prosto ne ume. Tako da je npr. preticanje sa spoljne strane veliki NO-NO trenutno, gotovo uvek će te izgurati sa staze, a kaznu neće dobiti.
Ipak, mislim da je ovo bolja varijanta. High rated vozači znaju šta rade i znaju da ostave prostor u takvim situacijama, a neminovni kontakti u nekim drugim neće biti surovo kažnjeni. Sve ispod B ranka je free for all destruction derby, srećom nemam posla sa njima 😆

Evo jedna mahom D ranking trka, kontakta kolko hoces, nigde kazne :D Dobio sam i boost sportsmanshipa! Cetvrto mesto na kraju, ja zadovoljan.

Back
Top Bottom