• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

Ako se kod nas pojavi GT DD PRO po normalnim cenama, bacicu ja moj G29 na prodaju. [a imam i G27 koji mi skuplja prasinu, sa sve GIMX adapterom za G29 emulaciju :D]
kako ti je radio taj adapter? I meni G27 skuplja prasinu.

^ I ja bih voleo da znam/vidim šta forumaši imaju i koriste od opreme za igranje igara poput Gran Turismo.

0XqiSYv_d.webp

Ja sam uzeo burazu g29, probao malo kod sebe, kul je, samo mora da se namesti bas i da se ne dira, jer mi cimanje sklanjati i vracati, a mesta za nesto ozbiljnije nemam, doduse ni ne igram ozbiljno, pa nema ni smisla. A brat ga nije ni otvorio kako sam mu odneo, tako da bleji, ceka neka bolja vremena :D
Ova moja ekipa sa posla se ozbiljno bacila u te voznje pa imaju sve i svasta nabudzeno, a bas me zanima kako vi to organizujete sebi sa mestom.

kako ti je radio taj adapter? I meni G27 skuplja prasinu.
Radi OK, samo ono, mora se imati neki PC u blizi jer se na njemu radi emulacija volana. Takodje vredi znati da autor GIMX-a nije adaptirao softver za PS5, posle 7-8 min se desi neki timeout. Ko zna kad ce to resiti, do tada, GIMX adapter je samo za PS4 i xbone.

Zanimljiva opažanja:

- Testarossa je prvi put u GT-u
- Driveclub kiša je konačno prevaziđena
- Svi liveries koje su igrači pravili u GT Sportu će moći da se importuju u GT 7
- Možeš da staviš motor iz Poršea u bubu :LOL:
- Više opcija u custom online trkama, izgleda da će moći da se organizuje multi-class trka
- Drag trke
- Lokalizovani vremenski uslovi na velikim stazama, gde je jedan kraj staze vlažan, a drugi suv

driveclub kisa nije i blizu prevazidjena, generalno i staze izgledaju bolje u driveclub-u. gt7 je u osnovi ps4 igra sto se i vidi, rt refleksije tokom gameplay-a izgledaju katastrofa, deluje kao da rade u 20 fps-a sa ociglednim pop in-om.
btw music replay ne znam sta radi.
to su neke stvari koje su mi bile meh, ostalo jako kul, opcije, fizika, simulacija, vreme itd itd.

Ukupno 400 automobila sa sve fiktivnim Gr. automobilima nije baš sjajna cifra.

- Driveclub kiša je konačno prevaziđena
Sa ovim se ne bi slozio, DriveClub po meni i dalje ima bolju kisu.

DC je ne samo imao bas jaku kisu, vec i opciju da u planinskim stazama izadjes iz kisnog oblaka u suncane delove staze. :D

Last edited:
driveclub kisa nije i blizu prevazidjena, generalno i staze izgledaju bolje u driveclub-u. gt7 je u osnovi ps4 igra sto se i vidi, rt refleksije tokom gameplay-a izgledaju katastrofa, deluje kao da rade u 20 fps-a sa ociglednim pop in-om.
btw music replay ne znam sta radi.
to su neke stvari koje su mi bile meh, ostalo jako kul, opcije, fizika, simulacija, vreme itd itd.
I meni vizuelno na momente izgleda do jaja, ali samo na momente.
Meni najviše smeta shader automobila koji je isti na svima. I auto iz 45e I iz 2022 izgledaju isto. Salonski, bez trunke nepravilnosti. Env je jeza, ali kontam da je to manje bitno za igru ovog tipa. Očekivao sam nesto na nivou onog tizera za nfs što je pokazan od ove igre.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Ima ~420 automobila, što znači oko 100 novih. Ne brinem se za to, do kraja životnog veka igre će dodati najmanje još toliko.

Više su mi staze problem, tu su mogli još nešto, ali po onome što u iskopali u fajlovima Sporta, od RL staza u skorijoj budućnosti se mogu očekivati Watkins Glen i Road Atalanta. I valjda će konačno da iskoriste Pikes Peak i Isle of Man licence koje toliko dugo imaju. Pitam se šta je sa Silverstonom.

edit: malo novog gameplaya

Last edited:
420 automobila bi bila skroz ok cifra da nema fiktivnih, ovako nemamo pojma koja je cifra zapravo.

Meni su fiktivni LMP automobili baš bili super u Sportu. Pogotovo Hyndai.
Nadam se da će biti dosta trkačkih automobila, baš me nešto i ne zanima da imam tipa 16 Nissan GTR verzija. Vidim tu je McLaren 650S GT3, dobro je pa ga nisu zamenili ovim novim, ružnijim, McLaren GT3 automobilima :D
Što kaže hyperion, mnogo je bitnije da ima dosta staza. Mada odmah mi zapade za oko što je Spa samo tačka i nema naziv pored kao kod drugih staza. Valjda neće opet bogohuliti i izdati igru bez Spa, pa je tek posle ubaciti.
Dobra prezentacija, ako izuzmem one budalaštine sa muzikom.

Back
Top Bottom