• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC God of War (2018)

GoW radi 10% brze na Linuxu

Steam Deck

782578789c60ff95c9f9db701dfac609.gif

Sinoć počeo i mlako...A onda me nakon 1h igranja UVUKLA i nije me pustila par sati... Na pocetku stvarno prosek, a onda krece atmosfera naglo da se pojačava... Bice ovo dobra avantura... FSR sjajno odradjuje posao...na RX570 sve izgleda i radi kao bombona... (meni je super - da ne ide ispod 40 - 45FPS)

Ma igra je vrhunska samo jos da su imali *uda da promene glavnog lika i da ovo bude pocetak nekog novog serijala. Ali ne GoW mora da se muze do besvesti.

gro postova obrisano, krivci nek se posrame, pametnome dosta.

ko se nastavi na diskusiju pc vs konzole, 1 warn, pa ban na nedelju dana :)

Ja bolje da sam pitao ono sto me i interesuje... Sta razlikuje ovaj i prosli deo, kad Kratos-a ne vidite u oba? Ja nisam ovo ranije igrao...

kratos u prethodnih sest igara je bio jednodimenzionalni angry edgy lik koji zeli samo da ubija. bio je mlad, agilan, imao je ludacke komboe, skakao, leteo preko pola neba da bi otkinuo nokat titanu... a ovde je dad kratos, matori tromi lik sa sekirom koji maltretira klinca jer nije dovoljno sazreo emotivno da mozda pokaze i neke druge emocije. obrnuli su skroz kako se krece i kako razmislja, ali nema veze, meni je ta promena prijala, iako, da su ga napravili kao starog, opet bih uzivao igrajuci gow :)

kratos u prethodnih sest igara je bio jednodimenzionalni angry edgy lik koji zeli samo da ubija. bio je mlad, agilan, imao je ludacke komboe, skakao, leteo preko pola neba da bi otkinuo nokat titanu... a ovde je dad kratos, matori tromi lik sa sekirom koji maltretira klinca jer nije dovoljno sazreo emotivno da mozda pokaze i neke druge emocije. obrnuli su skroz kako se krece i kako razmislja, ali nema veze, meni je ta promena prijala, iako, da su ga napravili kao starog, opet bih uzivao igrajuci gow :)
Celokupno iskustvo je bilo ok ali ja bi to definisao kao kada bi igrao forzu i predjes na farming simulator :)

Mada iskren da budem iako je bio jednodimenzionalan lik u prehodnih 6 delova,meni je em to vise odgovaralo em nisam primetio da mi je prica u ovom novom nesto bolja?
Ubistva bogova (pogotovo u trojci) su mnogoooo bolja nego ovde.
Meni je najveci problem bila kamera i borbeni sistem sa r1 i r2 to sam instant prebacio na klasik kontrole :)

Igrao sam se malo duze, mislim da sam sada na nekih 10 sati playtime. Combat postaje zanimljiviji nakon otkljucavanja poteza za Kratosa i dechaka, ali mi je i dalje spor i trom, a pored toga nemam onaj osecaj kao u prethodnim delovima da sam masina za mlevenje mesa. Kratos je od edgy ljutog lika postao, pa... gotovo svaki glavni muski lik u igrama u poslednjih 5-10 godina - tata srednjih godina. Krindzujem na one momente gde su se satro potrudili da pokazu nekakve emocije sakrivene iza Kratosovog stoicizma.

Zabavno mi je lutati po svetu, otkrivati kovcege i razgledati s koliko je paznje napravljen svet. Kul mi je kad papri nekakva lozacka muzika, kao i kada krene neka opustena melodija. Igra je lepa vizuelno, par puta me odusevila odredjenim prostranstvima. Takodje je kul sto nisam video ni jedan QTE za sada, mimo onih smarackih "mashuj B" momenata.

Kamera je golo govno, ali sam se navikao na nju.

Sve ovo pisem jer u imenu stoji God of War. Da nema tog detalja, ne bih ovoliko dramio, ali posto je odluceno da jos jedna fransiza bude razvodnjena i pretopljena u nesto sto odgovara duhu vremena, onda cu da kukam i placem dok mi ne dosadi. >:3

Igrao sam se malo duze, mislim da sam sada na nekih 10 sati playtime. Combat postaje zanimljiviji nakon otkljucavanja poteza za Kratosa i dechaka, ali mi je i dalje spor i trom, a pored toga nemam onaj osecaj kao u prethodnim delovima da sam masina za mlevenje mesa. Kratos je od edgy ljutog lika postao, pa... gotovo svaki glavni muski lik u igrama u poslednjih 5-10 godina - tata srednjih godina. Krindzujem na one momente gde su se satro potrudili da pokazu nekakve emocije sakrivene iza Kratosovog stoicizma.

Zabavno mi je lutati po svetu, otkrivati kovcege i razgledati s koliko je paznje napravljen svet. Kul mi je kad papri nekakva lozacka muzika, kao i kada krene neka opustena melodija. Igra je lepa vizuelno, par puta me odusevila odredjenim prostranstvima. Takodje je kul sto nisam video ni jedan QTE za sada, mimo onih smarackih "mashuj B" momenata.

Kamera je golo govno, ali sam se navikao na nju.

Sve ovo pisem jer u imenu stoji God of War. Da nema tog detalja, ne bih ovoliko dramio, ali posto je odluceno da jos jedna fransiza bude razvodnjena i pretopljena u nesto sto odgovara duhu vremena, onda cu da kukam i placem dok mi ne dosadi. >:3

Odlicno sroceno.

Back
Top Bottom