• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC God of War (2018)

aj malo pažljivije sa spoilovanjem, jel mora u svakoj temi da se opominje, jebemu miša...
Kakav je spoiler majke ti sto sam napisao da se dobijaju....?dobijas stalno kroz celu igru nesto novo a poteze/skilove mozes i da vidis sam i na pocetku igre.Razumem za omegu jer je napisao ime ali ja nisam,U ovakvim igrama akcionim,ili avanture ili rpg itd stalno dobijas nesto i na pocetku igara a kamoli posle i to stvarno ne moze biti spoiler ako napises e dobices nesto(ako naravno napises ime onda jeste spoiler)

dobro, ipak je u GoW dobijanje toga ipak malo jaci spoiler, cak i da se da sama ideja ljudima koji jos uvek nisu spoilovani je siva zona, tako da, bolje da bude u spoiler tagu :D

dobro, ipak je u GoW dobijanje toga ipak malo jaci spoiler, cak i da se da sama ideja ljudima koji jos uvek nisu spoilovani je siva zona, tako da, bolje da bude u spoiler tagu :D
Upravu si.Sad sam video da se samo jedno oruzije dobija a ja sam napisao u mnozini sto nije istina

Last edited:
Ja se zalažem za ukidanje spoiler tagova za igre i filmove starije od godinu dana.
Slazhem se, ali u ovom sluchaju sam za korishtjenje spojlera, ipak je mnogima od nas ovo prvi dodir s igrom. Ja pored jednog videa pre 5+ godina nisam nishta dodatno gledao o igri, pa mi je mnogo toga novo.

Dogurao sam do dela kada
dobijem Blades of Athena i zavrshim sa Hel, sad lutam sa malim nakon shto sam mu otkrio da je bog. Pored toga sam odradio po dva questa za patuljke, chekam da mi daju nove. Lutao sam po svetu i izbavio dva zmaja iz zatochenishtva (jedan je onaj patuljak), radio sam one questove gde duhovima pomazhem da prestanu da se prenemagaju, otvarao one riftove iz kojih izvuchem item ili chudovishta, nashao sabor Valkira, ali pojma nemam shta da radim tamo. Trenutno prolazim kroz delove gde sam bio, ali nisam mogao da prodjem zbog onih zhbunova shto bodezhi przhe. Jedino oko chega se ne cimam je da lovim gavrane. Ako ih vidim, dobiju shamar, ali ne cimam se preterano kako bih primetio di su.

Za sada je 8/10, zabavna je igra, ali... vetj sam napisao manje-vishe sve. Jedino bih dodao da je bilo okej prvih par puta kada su Kratos i
Mimir
imali komichne momente, ali mislim da sada vetj preteruju. Nastavljam da igram polako, istrazhujem gotovo sve, pa tju valjda zavrshiti igru uskoro, kapiram da sam negde na pola igre.

Mimir je kul, samo nzm zašto ima britanski naglasak za nordijca. bolje da su unajmili glumce koji su radili Vikingane, eng sa skandinavskim u ovom slučaju norveškim akcentom.

zato sam se i ogradio sa britanski, jer nije engleski bar meni ne zvuči. ali nisam hteo da lupetam

Screenshot-20220127-201723-Twitter.jpg

Back
Top Bottom