Cognitive dissonance is realIhh kad sam to pisao za kesa combat i tenk kretanje, pa se okomili na mene k'o da sam razbio božje zapovijedi.
Delim misljenje sa kolegom igra suvise podseca na neki mix Darksidersa sa losim/dosadnim combatom i Tomb Raider reboota, negde sam na pola kampanje recimo i vec postaje prilicno dosadno. Grafika i art dizajn su stvarno vrhunski zvuk takodje, odigracu do kraja svakako. Nemam nista protiv toga sto su rebootovali francizu to joj je na kraju dana bilo i potrebno ali ja jednostavno nemam osecaj da igram God of War igru i to je to.Cognitive dissonance is real
Prozivanje onih shto se ne slazhu sa nama u stranu, meni se chini da je GoW samo josh jedna zhrtva priblizhavanja niche igara shto vetjoj publici. Nije GoW pre ovog iz 2018 bio u nekakvoj maloj i nepoznatoj nishi, ali je imao prepoznatljiv stil. Ako se ja pitam, to je zhrtvovano kako bi igra bila prihvatljivija ljudima koji nisu igrali prethodne GoW igre, ili su igrali i nije im leglo. Upalilo je, definitivno, ali meni se ne dopada mnogo ovaj God of Tomb War 4: Kratos' Fortune. Grafika i muzika su super, ali ono bitnije mi je, za sada, apsolutni prosek.
Uploadovao bih par skrinshotova, ali su preko 4MB![]()
Aha ok tako mi delovaloPa nisi onda na pola igre
Naravno da ne, bukvalno naracija ide tim smerom da skontaš da je to endgame. Bar sam ja imao takav utisak.Pa baš kad misliš da si otprilike na pola igre, ono kraj, komedija od boss-a.
Ako nista drugo, u ovoj igri je lakse skontati gde je side content jer klinac se lagano trcati ka novim primarnim zonama.Ja sam zavrsio Lake of The Nine (za sad) i nastavio sa pricom dalje tj nastavio da se krecem ka planini, radim uglavnom prvo side content prvo samu kampanju ostavljam za kraj.
![]()
God of War’s director says PlayStation developers badgered Sony to bring their games to PC | VGC
“Eventually, I think it reached that tipping point…www.videogameschronicle.com
Jos gore, zbog desvanja u igri, svaki screenshot iz druge polovine igre je "spoilery".Doduse ja sam dosta vremena izgubio na skrinshotovima svet prelepo izgleda. Ne bi da kacim skrinova jos posto su vecina njih spoiler probracu neke na kraju pa cu okaciti bez spoiler taga.
Pa to ja uvek ''ocistim'' svaki cosak pre nego sto krenem dalje, doduse naisao sam na neke deonice koje ne mogu da predjem tj ne mogu da im pristupim za sada pa kontam da ce backtracking da radi kasnijeAko nista drugo, u ovoj igri je lakse skontati gde je side content jer klinac se lagano trcati ka novim primarnim zonama.
U tom trenutku znas da imas prostora da istrazis sve osim tog pravca gde je klinac krenuo.I jos bolje, klinac ce se ponekad raspitivati kako je Kratos znao da se u tim zavucenim zonama krije sakriveno blago.
Previse smo iskusni mi igraci da ostavljamo svaki cosak neproveren.
![]()
Jako gotivim rucno crtane mape/UI ikonice u igrama. Ne bi mi smetalo da ostane ovakava kakva je ali kontam da ima igraca kojima je potrebna bas precizna mapa sa svim detaljima itd.Inace, pitam se da li ce i nastavak imati stilizovanu mapu sveta. U kecu je mapa "rucno crtana" i maltene je nepouzdana jer proporcije sveta i velicine delova sveta nisu realni. Mapa je vise tu za grubu navigaciju ka drugim zonama.
Deni pogledaj demonstraciju vrhunskog gameplaya. [emoji2]
Moja malenkost
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Cool posto mi deluje da Valkyra slabo nesto reaguje na tvoje prisustvo, ali kontam da je imala tremu kada je videla sa kim ima poslaNew game + hard
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Pa kako da deluje kada sam joj predvideo svaki potez i idem korak isred. [emoji6]Cool posto mi deluje da Valkyra slabo nesto reaguje na tvoje prisustvo, ali kontam da je imala tremu kad te videla![]()