• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC God of War (2018)

Pogotovo kada vidim kako ljudi rade svasta zarad platinum trofeja to mi j tek besmislica :)
Da, to mi je najveca glupost koju sam video u igrama i cisto gubljenje svog slobodnog vremena... ali eto, dosta igraca opasno puca ego i prosto moraju sve to da zavrse, a programeri ih vozaju ko ovce...

Last edited:
iiiiiiii doslo je vreme da se obrise ove smece od igre sa harda, naterao sam se nekako da predjem reko bih trecinu igre, ali ovo je tolika smarachina da jednostavno nisam mogao vise, zali boze izgubljenog vremena... i odmah sam i Ragnarok obrisao, da se ne zajebem da pocnem i to da igram, posto vidim da je isto sranje...

Gameplay previse zastareo, neverovatno koliko dugo godina oni ne umeju da osavremene gameplay... borbe su ocaj, takav smor bez ikakvog osecaja...

Kao sto rekoh Spider-Man je za ovo igretina, mada ni Spider-Man nije savrsen, ali Lies of P jede za dorucak obe igre istovremeno i opusteno u svakom mogucem smislu i na svakom mogucem polju, da ne nabrajam, ko je igrao LoP zna o cemu pricam, a ne ovo nahajpovano sranje.

Ocena 0/10

Gmr13d5boAAJaEK

^ svidja mi se sto TC ima omegu a Judge ouroboros zmiju. :D

Inace, Jeff Grubb sa Giantbomb-a ovih dana bas insistira da je od svojih izvora cuo da ce sledeca GoW igra biti neki Grcki spinoff.

Igrao sam sve te starije naslove iz serijala, preso preko emulatora gow 1,2,3...

Back
Top Bottom