Evo ovdje testa za RX 570
Brate GoW na misu?DaaaajIgrao nesto malo na low settings. Sreca pa sam odmah uocio neke stvari u settingsu, skoro sve stavio na low. Jedino mi je sada problem kamera, u toku borbe izvrtim sebi glavu, verovatno ima nesto umesto mouse sensitivity. Nesto sam cackao, ali rekao bih da nije to to. Pozabavicu se time kasnije, sada sam hteo samo malo da osetim igru.
Dobro su me ujebali majneri 2017, uzeo ''najjefitniji'' dostupan procesor(intel i5 7400) koji je za GoW iznad recomended, a zato graficka je zbog VRAMA ispod minimuma (MSI GTX 1050 2GB, nije bilo Gigabyte).
Pffft, ultrawide je za pocetnike...Lomi ultra wide
Combat je veoma dobar, iako moze da se prodje igra uz bazicno igranje.Al videcemo kasnije kad se otvori igra i skillovi.
Pffft, ultrawide je za pocetnike...
Super Ultrawide je za prave domacine.
na 13:07 se vidi jako prosiren FOV utice na cinematike, stvari koje ne bi trebalo da su vidljive sada mogu napraviti problem![]()
U Verge intervjuu su developeri spomenuli kako su manuelno prosli kroz sve cinematike i ispravili offscreen bug-ove za ultrawide FOV, ali ovaj 32:9 oktrive stvari koje nisu ispravljene.
Combat je veoma dobar, iako moze da se prodje igra uz bazicno igranje.
Jedino ako mislis na stare igre posto vecina igara koje su izasle u zadnjih 5-6 godina ima nativan support za UW (21:9), jedino kod japanskih igara je problem UW ali je resiv fixem, isto vazi i za neke zapadne igre koje nemaju support. Ja ne bi mogao vise da se vratim na 16:9 nema teorije.21:9 je extra, ali retko sta ga podrzava, tako da cu morati da se vratim na standardni aspect ratio kad budem uzimao novi monitor...
Nema FoV slajdera.Nema podešavanja FOV-a?
Bude igra, malo po malo pa naidje neka, pa me mrzi onda da jurim resenja i da se zezam, a nekad ni ne bude resenja.Jedino ako mislis na stare igre posto vecina igara koje su izasle u zadnjih 5-6 godina ima nativan support za UW (21:9), jedino kod japanskih igara je problem UW ali je resiv fixem, isto vazi i za neke zapadne igre koje nemaju support. Ja ne bi mogao vise da se vratim na 16:9 nema teorije.
Vecina soc mreza radi i dalje u 4:3 (twitter/IG) pa nikom nista jbga, jednostavno je preglednije za forume i websajtove da se content pozicionira u sredini. Al opet ako ne koristis monitor za rad i ne treba ti dodatni display real estate sto da ne uzmi 16:9 sta ima veze. Meni licno bi bio totalni downgrejd i za gaming i za rad da se vratim na 16:9.Bude igra, malo po malo pa naidje neka, pa me mrzi onda da jurim resenja i da se zezam, a nekad ni ne bude resenja.
Najveci problem je sto skoro nista ne podrzava/iskoriscava ultrawide, ni sam ovaj forum, ni youtube, uopste ceo internet nije dizajniran za to.