Wolfman
Well-known member
- Reaction score
- 4,225
Uz Spaghetti Brothers još dva Batmana ako se ne varam (Mračni vitez i Muk).Jesu li najavili mozda neki reprint?
Uz Spaghetti Brothers još dva Batmana ako se ne varam (Mračni vitez i Muk).Jesu li najavili mozda neki reprint?
Dexico? Ko ovo izdaje i oce li biti jos prica?![]()
PATKOVGRAD POVRATAK U KLONDAJK | Dexy Co Kids | Akcija & Cena
Ova knjiga sadrži stripove Karla Barksa iz 1952. i 1953. godine, a među njima i naslovni strip Povratak u Klondajk, legendarnu priču o Baji Patku koji se pos...www.dexy.co.rs
Pojavio je Patkovgrad u prodaji.
evo jedan od komentara za ovaj strip na stripzoni:![]()
Ova knjiga sadrži stripove Karla Barksa iz 1952. i 1953. godine, a među njima i naslovni strip Povratak u Klondajk, legendarnu priču o Baji Patku koji se pos...www.dexy.co.rs
Pojavio je Patkovgrad u prodaji. Daleko od jeftinog. Poručio sam, pa ćemo videti kakav je kvalitet.
ovih dana je u Srbiji Egmont objavio izdanje Patkovgrad 1 - Povratak u Klondajk sa gomilom grešaka i paprenom cenom, fušerski odrađeno, verovatno je većina vas čula. Pravi primer kako ne treba raditi, zabadanje prsta u oko svima koji su jedva čekali takvo izdanje. Spremao sam se da ga kupim i neprijatno se iznenadio. Bedno!
![]()
Pojavio je Patkovgrad u prodaji.
Jbt koja beda , stvarno je cena ufff. Nah man sacekacu ako rade re izdanje ili nešto .
Svakako sam hteo da dam klincu, pa će mi biti manje žao ako razvali. A stvarno je tužna naša izdavačka priča, sa generalnim padom kvaliteta i majmunisanjem oko uvoza.
Netko ih je izgleda tužakao bugarskim overlordovimaHuh kul