• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Final Fantasy VII Remake Intergrade[2020] + Rebirth[2023]

E ne znam kako stoje stvari sa ucitavanjem tekstura u PC verziji, nadajmo se najboljem.

texture se ucitavaju normalno kada je prisutan ssd (cak i na ps4 pro)....popin nisam primetio @ ps5, a mrzelo me da pogledam na ps4
mada nisam ja neko ko traga za tim stvarima

al nije to tako jednostavno....igrajuci igru konacno sam dosao do VRATA...i setim se cele price
cekam ja tako da se ucita textura i cekam i cekam al nista se ne dogadja sve isto
dok nisam skapirao da je textura ucitana i to je to....to nesto braon sivo cudno su vrata

nema tu problema sa ucitavanjem...problem su same texture lol

stvarno cesto moze da se primeti tako neka muljava textura u igri, ali sem tih vrata uvek je to nesto u pozadini, van fokusa, manje bitni detalji poput kamenja, smeca etc
verujem da u svakoj sceni postoji neki lowpoly trash ako se potrazi, ali tokom cele igre square je pocepao koliko dobro je postavljao osvetljenje
i prilicno "jeftino" skretao paznju tamo gde je lepse da se gleda

ja mogu da im progledam kroz prste sto se tice tog problema...iako je smeh...ipak isporucili su jako dobru igru po svim standardima

to je sto se tice sony price....a ovo sto se tice PC-a i cene!!!! igre...da treba ih jebati jako i ne dati im mira;)

Last edited:
Obligatorno:

3184355-0553008912-20200.jpg

Ma gde neće i još jača cena, Skver da ne zavalja ihaaaa mora od FF leba da se jede

Igra izgleda moze da popuni koliko god VRAM-a graficka ima.

Ova komanda pali maksimalni VRAM usage, 3090 moze da napuni 20GB!
r.Streaming.LimitPoolSizeToVRAM=0

Verovatno je zato DF vidjao stuttering na 3090 @ 1080p. Treba da srede i shader complilation...

ako je nekom promaklo (kao meni npr;))

ps+ verzija igre je dobila free ps5 update
Ali ako si već imao disk verziju igre koju si upgradeao na PS5 verziju, ne možeš ovu digitalnu PS+ igru isto tako upgradeati na PS5 verziju :/

Back
Top Bottom