• Danas, drugog Novembra 2023. forum neće biti dostupan od 19 sati. Hvala na razumevanju.
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Final Fantasy VII Remake Intergrade[2020] + Rebirth[2023]

WhiteWolf

ex-shone93
Reaction score
408
11307-dNapclgq_VqNtQ98Xp_LxovvAdjd5AknZhd_-k2Cckq9FPtKDXAHk-ODCfvDKChH6hkEO0VLtj7Vk4E-Z8G707oe0N.png

Final Fantasy VII Remake is a 2020 action role-playing game developed and published by Square Enix. It is the first in a planned series of games remaking the iconic 1997 PlayStation game Final Fantasy VII. Set in the dystopian cyberpunk metropolis of Midgar, players control mercenary Cloud Strife. He joins AVALANCHE, an eco-terrorist group trying to stop the powerful megacorporation Shinra from using the planet's life essence as an energy source. The gameplay combines real-time action with strategic and role-playing elements.​

Update za PS5 ce biti free ali novi storyline content ce biti placen. Cena ce biti oko 20e za novi DLC i koliko sam video moci ce samo da se igra na PS5. Posto se igra prikazivala na State of Play-u, nije najavljeno kada ce igra izaci za PC. Final Fantasy VII Remake Intergrade izlazi 10-og juna 2021. god.​

Takodje su najavljene dve igre za mobilne telefone. Prva je Final Fantasy VII: The First Soldier battleroyale igra koja bi trebala da izadje u toku ove godine. Druga igra je Final Fantasy VII: Ever Crisis, singleplayer RPG igra koja ce sadrzati sve igre FF7 serijala, od Advent Childrena do Crisis Core-a u novom remaster stilu. Ona je najavljena da ce izaci u toku sledece godine.​

Last edited:

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
7,219
inb4 "barem su reshili teksture"

Shegu na stranu, jedva chekam da ovo dodje na PC. Davno sam igrao neku FF igru, a voleo bih ovoj da dam shansu (kad vetj nisam uspeo da predjem na PS1).

Maxa

štaćukuću
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
6,214
igra koju jako iščekujem na pc-ju :D

WhiteWolf

ex-shone93
Reaction score
408
Meni je zao sto Ever Crisis izlazi samo za mobilne igre, kapiram da cu igrati preko emulatora jer sadrzi i Crisi Core, Dirge of Cerebrus i ostale igre koje nisam odigrao, a FF7 remaster izgleda kako su mnogi hteli na pc-u tako da mi je bas bzvz sto samo pushuju naslov za mobile.

Bojan

Well-known member
Reaction score
1,805
Pogledao jedva nekako trailer. Jbt, kako je ono iritantno, likovi i glasovi posebno.
Moze li bar da se stavi Japanese dub?

1614338998707.png

Last edited:

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,526
Meni je zao sto Ever Crisis izlazi samo za mobilne igre, kapiram da cu igrati preko emulatora jer sadrzi i Crisi Core, Dirge of Cerebrus i ostale igre koje nisam odigrao, a FF7 remaster izgleda kako su mnogi hteli na pc-u tako da mi je bas bzvz sto samo pushuju naslov za mobile.

FFXV Pocket Edition je bio pravljen samo sa mobilne platforme, a kasnije je izasao i za Xbox i PS4

Sent from my iPhone using Tapatalk

grunt

Celeb Connoisseur
Reaction score
891
Kako igra socno izgleda u 60fps ! Uh ponovo sam se napalio, dobro je sto sam skipovao ps4 verziju !

Bahamut

Well-known member
Reaction score
188
Nisam uopšte upratio ove mobile igre, džaba ja ona zvona na YT klikćem k'o debil...

First Soldier me ne interesuje, možda probam, ali Ever Crisis, uh!

Maxa

štaćukuću
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
6,214
Ja cekam PC verziju da igram na miru ko covek, samo nikako da najave kad ce izaci
pa najavljeno je za april odmah po izlasku ps4 verzije. ali sumnjivo mi je što od tada nikakav spomen...

timemaster

Caelondian
Co-founder
Moderator
Reaction score
3,417
poceo na ps4, mnogo mi se svidela ali nesto nije bio trenutak da istrajem i onda sam samo sebi rekao posle: "odigracu ovo na PCju sa uzivanjem" :D

rale

dilentantn
Co-founder
Reaction score
1,073
super izgleda i u 30fps, sinematicna je igra dosta, cak i za borbu to vazi. Na konzoli bi vam veci problem bio sto izgleda "slabasno" tehnicki, osim ako se propisno ne odmaknes...

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
8,572
Odlicna je igra, samo sto pred kraj trazi poznavanje ostatka FF7 timeline-a. Weird shit happens, a kako odmice remake je sve vise i vise pravljen za stare fanove.

Iako je akciona igra, 30fps mi nije nijednom zasmetao. Hack & slash obicna borba je maltene tu samo da pomogne da se napuni ATB, a spellovi/itemi/special moves su najbitniji za jak damage i odbranu od enchanted protivnika.

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
8,572
Ever Crisis bas ima potencijal da nam da dosta zabave, adaptacija kompletnog FF7 timeline-a. Samo me brine da li ce novi chapteri izlaziti na vreme, i koliko ce sve to da kosta.

Square sada ima ogroman posao ispred sebe, radice na ovom projektu sigurno godinama, i pokusace da izvuku dosta para preko njega.

Bahamut

Well-known member
Reaction score
188
Ma samo da ne bude nekih luđačkih mikrotransakcije, nek' izlaze kad 'oće...

cipak

Let's see...
r
Co-founder
Reaction score
1,350
Privodim polako igru kraju. Ima mana ali je dobra igra. Po meni najbolji FF u poslednjih dvadesetak godina. Vise utsaka kada zavrsim.

Last edited:
Top Bottom