• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Final Fantasy VII Remake Intergrade[2020] + Rebirth[2023]

Prešao DLC, skroz je OK odrađen i bilo je kul vratiti se još jednom u svet igre na par sati.

Inače PC verzija mi je radila na 60FPS na RX570 u 1080p tako da jeste lazy port ali ipak optimizacija je korektna, barem u DLC oblastima.

272290765_6908355792570523_8100308938364398445_n.png

Lastly, producer Yoshinori Kitase mentioned that Square Enix may likely be able to provide new details about part 2 of the Final Fantasy VII Remake this year. He would also like to do his best to make things as exciting as possible from now on during the anniversary year. Tetsuya Nomura himself also teased various announcements and releases going forward for the franchise.

Treba prvo da lansiraju Forspoken i ponovo pokrenu PR masinu za FF16.

Mislim da ce FF7R Part2 stici na red tamo negde pred kraj godine, TGS ili TGA...

Kako me nerviraju zadnji bosovi u ovim igrama!

To su po pravilu nepotrebno razvučene borbe u deset faza, sa dijalozima koji se ne mogu prekinuti, neprijateljem koji te ubije jednim udarcem pa moraš sve ispočetka iako ne znaš ni šta grešiš... Pola Final Fantasija sam doterao do zadnjeg bosa i ostavio. Pošto nenam mnogo vremena da igram a i to što imam sve uložim u Elden Ring, jutros sam probao da završim FF7R. Igra je vrhunska sve do ovog napotrebno nategnutog završetka, poginuo par puta i batalio.

Koliko se sećam u originalnoj igri samo smo izašli iz grada i otvorio se ceo svet van Midgara. Ne pamtim da je tu bio neki smak sveta okršaj posle onoga na auto-putu.

Time-traveling Sephiroth sa kraja Advent Children-a se vratio nazad kroz vreme i manipulise sudbinom sveta i podjebava Cloud-a, duhovi su pokusali da sprece svaki njegov potez i ocuvaju timeline iz originalne PS1 igre, ali do kraja se sve otelo kontroli pa se druzina bori protiv fizicke manifestacije "sudbine". Posle tog bossfight-a druzina izlazi iz Midgara u svet gde ce FutureSephiroth moci da radi kakve god izmene pozeli [uz jasan hint da ce i druzina dobiti ispomoc uz par neocekivanih izmena u timeline-u], a brand new adventure koji ce sigurno dati fin omaz originalima ali bice i izmena.

Iskreno, zavrsnica mi se bas svidela i totalno otvara ostatak price za finu adaptaciju. Pokazali su u kecu koliko su ispostovali likove i okruzenje, ocekujem slicno i u nastavcima.

Hvala DH. Probaću ponovo večeras, možda sam samo ispao iz fazona.

A meni je delovalo da hoće tu da završe rimejk, najave drugu "epizodu" za ps6 a izbace je na ps7 kad tehnologija stigne njihove nenormalne ambicije...

Zadnji bossfight jeste ubedljivo najtezi deo igre, i meni je trebalo dosta pokusaja i optimizacije materije u inventaru.

Kako me nerviraju zadnji bosovi u ovim igrama!

To su po pravilu nepotrebno razvučene borbe u deset faza, sa dijalozima koji se ne mogu prekinuti, neprijateljem koji te ubije jednim udarcem pa moraš sve ispočetka iako ne znaš ni šta grešiš... Pola Final Fantasija sam doterao do zadnjeg bosa i ostavio. Pošto nenam mnogo vremena da igram a i to što imam sve uložim u Elden Ring, jutros sam probao da završim FF7R. Igra je vrhunska sve do ovog napotrebno nategnutog završetka, poginuo par puta i batalio.

Koliko se sećam u originalnoj igri samo smo izašli iz grada i otvorio se ceo svet van Midgara. Ne pamtim da je tu bio neki smak sveta okršaj posle onoga na auto-putu.
možda neki element battle mehanike nisi skapirao ili ne koristiš sve likove u timu. ako igraš na normal, stvarno bi tu već trebalo da budeš utreniran da ne izgubiš više od jednog puta... ja nisam neki ljubitelj prevelike težine, a nisam imao problema sa poslednjom borbom, uspelo mi je iz prve. što kaže dh, treba optimizovati najbolju kombinaciju materija i oružja.

do duše kada si pri dnu healtha, moraš brzo reagovati i oživljavati tim, uvek to stavi kao prioritet pre dmg-a :D

Ja sam mislim jednom umro, čim sam se posle malo potrudio nije bio problem.

Moraću večeras da vidim kako su mi raspoređene materije. Nisam zabušavao, sve sam fino uradio, imam jedno 40 sati igre, rekao bih da sam solidno savladao sistem. Prijao mi je daleko više nego onaj iz petnaestice.
Sve je ok i iz prve dok se ona tri ne spoje u Bahamuta i on mi uništi družinu jednim udarcem.

Treća sreća! Jutros sam završio igru. Malo sam pretumbao materije, izbacio nepotrebne, pojačao lečenje i to je bilo to. Problem je bio što nisam stizao da zalečim likove, stalno su me prekidali napadi one tri kreature... nakon toga, par Cloudovih limita i kraj priče.

Ne znam da li ću se vraćati po poglavljima da kompletiram igru, 42 sata - dosta je bilo.

Što se mene tiče ovo je fantastičan rimejk, neljudskih ambicija, vrhunskih tehnikalija, priča tek sada dolazi do izražaja. U originalu delovalo je sve pomalo naivno i dečje, trebalo je posle čitati FAQ-ove i upotrebiti dosta mašte da se poveže priča. Ovde je sve na izvol'te. Igra mi se svidela mnogo više nego što sam se nadao. Povratila mi je nadu u buduće Final Fantasy-je.

Back
Top Bottom