• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Final Fantasy VII Remake Intergrade[2020] + Rebirth[2023]

Tacno ali razmazio me je DLSS pa zato kazem steta sto nema :D

da se nadovezem na @jovcov i ja cu kupiti kad bude 20 30$ jbg ovo je previse a video sam da nije bas duga igra
Kampanja je solidnih 30tak sati [bez vijanja svih side stvari], sto je vise nego dosta drugih AAA igara. Ovo je punokrvna akciona RPG igra, sto se contenta unutar igre tice nema zamerke. Super kampanja, pomalo side contenta, veoma dobar Hard mode [iskljucuje opciju za koriscenje itema, sve mora preko spellova], dobar [IMO] dobro pretumbavanje originalne price.

Da zaboravih u paketu je i ekspanzija, dodatnih 5h.

Kampanja je solidnih 30tak sati [bez vijanja svih side stvari], sto je vise nego dosta drugih AAA igara. Ovo je punokrvna akciona RPG igra, sto se contenta unutar igre tice nema zamerke. Super kampanja, pomalo side contenta, veoma dobar Hard mode [iskljucuje opciju za koriscenje itema, sve mora preko spellova], dobar [IMO] dobro pretumbavanje originalne price.

Da zaboravih u paketu je i ekspanzija, dodatnih 5h.
Jel ekspanzija može sama da se odigra? U smislu opalio bih ekspanziju na PC-u gde ne bih imao nikakav progres jer sam igru prešao na PS4.

Ekspanzija je side-story, progres u main kampanji je nebitan.

...a ovo je unreal igra nije neki njihov custom endzin

Isprobao sam igru i radi "zadovoljavajuce" na mojoj konfiguraciji, framedropovi su retki [leti na 1440p120]. IMO playable je, najvece razocaranje je nedostatak grafickih opcija, ali nije da je igra neigriva. Fokus na framelimiter je cudan, ali radi.

IMO daleko je ovo od loseg porta. Samo nek dodaju par novih opcija da smire PC publiku, eliminisu framedropove koji neki dobijaju [i razmisle ponovo o ovoj ludackoj ceni], i bice OK.

Isprobao sam igru i radi "zadovoljavajuce" na mojoj konfiguraciji, framedropovi su retki [leti na 1440p120]. IMO playable je, najvece razocaranje je nedostatak grafickih opcija, ali nije da je igra neigriva. Fokus na framelimiter je cudan, ali radi.

IMO daleko je ovo od loseg porta. Samo nek dodaju par novih opcija da smire PC publiku, eliminisu framedropove koji neki dobijaju [i razmisle ponovo o ovoj ludackoj ceni], i bice OK.
Znaci da rezimiramo :

- Nema dodatne graficke opcije koliko sam razumeo?
- Ima problema sa perfomansama i stutterom
- Kosta 70eura nakon skoro 2 god od launcha

Znaci svaka cast na svemu ikada. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Još jedna novost iz rubrike "neupućeni japanci i drevne misterije optimizacije"

Back
Top Bottom