• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Final Fantasy VII Remake Intergrade[2020] + Rebirth[2023]

Napakovana i kratka prezentacija, baš kako treba :)

Najavljeni su:
  • FF7 Remake Intergrade za Steam is OUT (playable za nekih 8 sati)! A tu je i full podrška za steam deck @ljubomir :)

• Random merch (Buster sword digital clock je kul, ali cena pakaleo...)
  • FF7 First Soldier Season 3 (Android/iOS multiplayer igra)

• FF7 Ever Crisis - Android/iOS igra, ove godine će biti closed beta.

• FF7 Crisis Core Reunion - remake/remaster, izlazi ove zime.

• OČEKIVANI MEGATON FF7 Rebirth! nastavak na FF7 Remake i drugi naslov od ukupno 3 koja će pokriti čitavu FF7 glavnu priču. Još uvek nije poznato ime trećeg dela, ali ono što znamo je da će Rebirth izaći zime 2023.

Ever Crisis svakim novim snimcima sve bolji.
CC Reunion će pokriti dobar dio vremena do Rebirth-a.

ja nisam odigrao nijedan FF do sada, ali nije mi dobro svaki put kad vidim Sephirotha :love:

Final Fantasy 7 fanovi bas dobijaju vrhunski ugodjaj od strane Square-a!

Ever Crisis ce odraditi decap celog originalnog timeline-a, a novi rimejkovi bas zanimljivo guraju novu pricu. SE se vise i ne trudi da sakriva to, idu u novom pravcu i ceo fanbase moze samo da ceka da vidi kako ce sve da ispadne. :)

Stari FF7 je sada samo predstavlja "bad ending". :D

Called it.

Nisu ludi da izbace dve triple A FF igre u istoj godini. Mart-Maj 2024

g4mjiw.jpg

Kec je bio na 2 diska, ali PS4 je primao samo 50GB po disku. Nastavak je opet na dva diska, ali PS5 prima 100GB po disku.

Bice ovo velika igra. :D :D Ima opet da stave 20min video snimak za credits, samo sada in 4K!

Jedva cekam da prikazu Midgar Zolom zmiju i Hojo-a koji se sunca na plazi u Costa Del Sol-u. :D

Brate koja je poenta vise ista kaciti na smrdljivi youtube osim nekih sprdnja klipova, jebeni bitrate je toliko los na svim ovim trejlerima pomislio sam da ih pustam na gametrailers sajtu pre 10+ godina :/

Ovo se igra iskljucivo zbog najbolje waifu u jrpg. Prvi deo je bio OK, dosta stvari me smaralo, videcemo na sta ce ispasti ovo.

Back
Top Bottom