• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Opet, moja licna zelja je bila da se odvrne mistika na maks cisto dodatno da sokiramo nas plebes medjutim dobili smo meksi nastup (nije da bi to prevagnulo u odluci o pobjedniku).
sama evrovizija donosi neke limitacije u nastupu, pričala je konstakta u galebovom podkastu (možda i još negde...), tipa ne sme crveni krst, ne može subtitles, samo na momente, etc.
kapiram da su pola simbolike uskratili.

sama evrovizija donosi neke limitacije u nastupu, pričala je konstakta u galebovom podkastu (možda i još negde...), tipa ne sme crveni krst, ne može subtitles, samo na momente, etc.
kapiram da su pola simbolike uskratili.
To je to onda, ima smisla. Razlog vise da se ES ne shvati ozbiljno :)

A nije cudno, verovatno ne sme ni crveni krug da ne uvrede marsovce ili tako nesto

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Da, bio je plan da ide prevod na ekranima tokom celog nastupa, a na kraju dobismo samo na par mesta, a nisu cak ni lepo preveli, bas puno i ne pomaze taj prevod... mada ne bi bio drugaciji scenario i da je isao taj prevod...
Ona je zavrsila posao, ispromovisala se, jer nije ni planirala da ide na Eurosong, svakako joj je dovoljan bio i onaj nastup sa Beovizije.
Valjda zato sto nije ni ocekivala da ce ici na Eurosong, jer se na Beoviziju prijavila samo da bi promovisala album, otud taj izbor pesme, koji nema puno svrhe bez prevoda... druga stvar kad se peva na maternjem jeziku pesma za koju i nije nesto bitan text, a posto je ovde sam text najbitniji deo pesme, verujem da ne bi izabrala tu pesmu da je znala da ce da prodje... no bez obzira na sve to, top 5 je uspeh obzirom na sve te okolnosti i ona je svakako odradila promociju da bolje nije mogla ni da sanja i cudo koliko je ta pesma uhvatila ljudi cak i bez prevoda...
No anyway, da nisu pobedili ukrajinci, pobedili bi britanci, jer su hteli da ih poguraju, jer su prosle godine dobili nula bodova, verovatno zbog Bregzita...
Sada su nemci imali nula bodova, sve dok na sms glasanju nisu dobili tih tricavih 6 bodova.
Nama su samo crnogorci i hrvati dali 12 bodova, austalija 8 ili 10, i jedna zemlja isto 10 i to je to, za ostale prakticno nismo ni postojali, ako ne racunam par zemalja koji su nam dali neku sicu od 1 do 4 boda... ali komsijsko glasanje u punom jeku, svako glasa samo za svoje komsije... bar da se i bosna takmicila, pa da i tu dobijemo neki glas, ali generalno nemamo puno komsija, koji bi glasali za nas, kao sto imaju neki...
Videcemo koga ce pogurati sledece godine...

E da, zasto je Germanija imala 0 od sudija i samo 6 od publike?

Zato sto su tesko sranje, onaj klinac kao nesto peva o Rockstaru, a muzika veze nema sa rokom...

inače, nisam se zajebavao, priča za callboya i evroviziju je real :D

ovo što čita matori je zvaničan odgovor ESC...

Au sine pa na ovo sam zaboravio. Kakav crnjak :D Momci su prejaki, energija siba. Steta.

Znam za tu pricu, ali od toliko hitova, mogli su bolju pesmu da izaberu...

Odličan jazz muzičar koji hoće da bude pop izvođač, preslušaj mu Hashimu, matični bend. Oni su odlični i neverovatni uživo.

Vidim dosta njih su tu ponovo, bas cu da poslusam sve, doduse ne verujem da ce biti onako dobro ko prosle godine...

favorit, zicer pesma za evroviziju

s druge strane, lično mi se najviše svidela, može da nađe put do synthwave playliste... lep je i tekst za pop pesmu.

poslusah 10 najgledanijih i od ovih tralala limunada, jedino mi ovo ima bar ritam, da je makar slusljivo:

da dodam i trece i cetvrto mesto, mislim da imaju potencijal da pobede na beoviziji

mnogo slabije od prosle godine doduse

Back
Top Bottom