Tako je. Mamu im jebem licemernu! Zna se krajnji cilj natoa (SAD)- pokorititu Rusiju. Isto sto je hteo Napoleon i Hitler. Cilj je istao isti samo sto su ovi lukaviji. Bombarduju po periferiji ali krajnji cilj je poznat. Zivela Rusija!Politička odluka, kao što sam i očekivao. Koliko smaraju zapadnjaci sa forsiranjem njihovih ciljeva to je strašno. Sada može ukrajinska zastava i političke poruke i na fudbalske utakmice i muzička takmičenja a pre par godina uzeše Čaviću medalju jer je nosio majicu kosovo je srbija, kakvo jebeno licemerje...
Све три победе Украјине су политичке.Politička odluka, kao što sam i očekivao. Koliko smaraju zapadnjaci sa forsiranjem njihovih ciljeva to je strašno. Sada može ukrajinska zastava i političke poruke i na fudbalske utakmice i muzička takmičenja a pre par godina uzeše Čaviću medalju jer je nosio majicu kosovo je srbija, kakvo jebeno licemerje...
Sto nisi stavio pare u kladzu? 1.7 bila kvota...И сада, 2022, више него очигледно због чега, и мислим да никад није толико јасно и унапред познато било ко ће да победи.
Не волим да се кладим и не интересује ме то.Sto nisi stavio pare u kladzu? 1.7 bila kvota...
Drug isto pricao pre pocetka takmicenja, razmisljao da stavi, sad se kaje sto nije.
Inace, raspad sistema... ovim su def dokazli da vise nikad ne trebaju ozbiljno da se shvataju, ode sav kredit u vodu... do sad barem nisu to bas ocigledno radili.
Imali su dva razloga za Ukrajnu, em rat, em sto su ih prosli put pokrali...
Slicno je bilo i sa nama, kad su nam nadoknadjivali sto Joksimovic nije pobedio onaj put... tako su prozirni...
Mada Top 5, sasvim ok plasman obzirom na okolnosti...
Da je Sara Jo bila, verovatno bi dobili glasove ko Spanija, jer je ocigledno sta vole ljudi da vide...
Generalno ne svidjaju mi se Moldavci, previse su pokrali i fali im nesto, nedovrseno... bolji su od njih Ukrajinci, koji su na slican fazon.
Mada Ukrajnu najvise vadi onaj lik koji peva refren i svira frulu, ovo ostalo je sranje, msm taj reperski deo.