• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Auh. Ne mogu da verujem. šŸ˜‚ Barem ne brinemo da će nas baciti u troÅ”ak za narednu Evroviziju.

Generalno je bilo mnogo loÅ”ih pesama, ali moji favoriti su bili Stefan, Princ i Nađa. Bilo koja od te tri da je pobedila, imalo bi mi smisla ovo takmičenje.

Ovde se bira sta se strancima svidja i sta stranci mogu da razumeju, a to je Luke Black, imao ubedljivo najvise pregleda i reakcija na yt i to je odlucilo.
Takodje Konstrakta mu je pomogla sa scenom, a i obzirom da je Konstrakta prosle godine trebala da pobedi, sad ce u to ime Luku da caste, pa ce on pobediti na evroviziji, kao sto je one tamo godine Joksimovic trebao da pobedi, pa kad nije, castili Serifovicku tri godine kasnije da pobedi.

Stefan ima najbolji glas i pesmu, ali mnogo je uplasen, slab performans, Princ i Nadja pevaju na nasem i to stranci nista ne razumeju, tako da ne bi za njih dobili glasove od stranaca, mozda jedino nesto glasova bi dobio Princ zbog izgleda, ali to je to, svakako bi sa njima losije prosli na eurosongu....

Ovako Luka i nema greske, siguran sam da cemo biti u top 5, mozda cak i pobeda, ali sa evrovizijom se nikad ne zna sto se tice pobednika, ali sa Lukom definitivno imamo najvece sanse za dobar uspeh.

Posle Luke meni je najbolji bio Filip Balos, odlicna, dinamicna pesma i ok nastup, jeste da peva na nasem, ali i on je imao dosta pregleda i reakcija od stranaca na yt.

princ i nađa su imali nikad generičnije pesme, bukvalno bi proÅ”li sa nulom na evroviziji

ja sam bio ubedjen da ce hurikanke da pobede
Ja nisam očekivao da prođu sa tako malo poena, ali jeste slab nastup i jesmo ih već slali, iako su sad druge devojke (loÅ”ije) i nisu niÅ”ta uradile, one su viÅ”e za samopromociju.
Pesma je doduŔe catchy, pevljiva i zarazna, ali to nije dovoljno.

ŠžŠ²Š¾ Š¼Šø јŠµ Š¾Š“ њŠµ Š“рŠ°Š³Š¾, Š¼Š°Š“Š° јŠµ Š±ŠøŠ¾ јŠ¾Ńˆ јŠµŠ“Š°Š½ сŠ½ŠøŠ¼Š°Šŗ, Š±Š¾Ń™Šø, ŠŗŠ¾Š³Š° Š²ŠøшŠµ Š½ŠµŠ¼Š° Š½Š° Š‹ŃƒŠ±ŠµŃ‚Ńƒ:

Ne kotiramo se bas dobro po kladionicama, tek 15-to mesto...

Svedska i Ukrajna na vrhu, dokle vise...

Ipak mislim, da najvise sto mozemo je da udjemo u finale i da pevamo ako budemo u top 10, jednostavno losiji paket od Konstrakte, a i ona bila tek peta...

Fali nesto, fali vokal, nesto konkretno itd, jos imamo veoma tesku grupu, u polufinalu 1, prolazi samo pola njih, a tu su svi najveci favoriti sa nama, tako da bice izazov i uci u finale, dok je polufinale 2 mnogo losije.

Nastupamo treci po redu, treca - sreca :D

First Semi-Final - Tuesday 9 May, 2023 1. šŸ‡³šŸ‡“ Norway | Alessandra - Queen of Kings 2. šŸ‡²šŸ‡¹ Malta | The Busker - Dance (Our Own Party) 3. šŸ‡·šŸ‡ø Serbia | Luke Black - Samo Mi Se Spava 4. šŸ‡±šŸ‡» Latvia | Sudden Lights - Aijā 5. šŸ‡µšŸ‡¹ Portugal | Mimicat - Ai CoraĆ§Ć£o 6. šŸ‡®šŸ‡Ŗ Ireland | Wild Youth - We Are One 7. šŸ‡­šŸ‡· Croatia | Let 3 - Mama ŠČ! 8. šŸ‡ØšŸ‡­ Switzerland | Remo Forrer - Watergun 9. šŸ‡®šŸ‡± Israel | Noa Kirel - Unicorn 10. šŸ‡²šŸ‡© Moldova | Pasha Parfeni - Soarele şi Luna 11. šŸ‡øšŸ‡Ŗ Sweden | Loreen - Tattoo 12. šŸ‡¦šŸ‡æ Azerbaijan | TuralTuranX - Tell Me More 13. šŸ‡ØšŸ‡æ Czechia | Vesna - My Sister's Crown 14. šŸ‡³šŸ‡± Netherlands | Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight 15. šŸ‡«šŸ‡® Finland | KƤƤrijƤ - Cha Cha Cha

Back
Top Bottom