Finska mi je bila najbolja, kombinacija svega sto volim, a finci uvek ubodu sa eurosongom, uvek imaju odlicne i zanimljive predstavnike
Izrael mi je na drugom mestu, ok pesma, ali kupila me je na kraju kad je krenula da igra, taj deo je najbolji
Treci su mi hrvati, dobar nastup, nisu se uplasili kao sto su svi dotle, mada i ne cudi za ove ludake
Cetvrti smo mi, jbg Luka se bas ocigledno uplasio, ubila ga trema, nije bas dobro odradio nastup, osetno losije od Beovizije, ali ocekivano idemo dalje
Peti mi je Portugal, simpaticno
Sesti ludi Moldavci, uvek su mi komicni
Sedma Svedska, Loreen, nije dobra pesma kao Euforija, ali nije ni lose, nastup je odlican
i osmi su mi Norvezani, nije lose, oni vaze za vece favorite, ali nije lose...
Sto se samog dogadjaja tice, drago mi je sto su pomerili green room i sav dosadan sadrzaj za kraj, a pesme idu samo jedna za drugom bez prekida, savrseno, tako treba uvek da bude... kao i to sto su prva dva dana bez glasanja zirija, vec je ono rezervisano samo za finale, jos jedna dobra odluka...
Ne znam dal je do mene, ali na RTS-u nije bio dobro nivelisan ton ili je to bilo tamo do Londona, ali nastupi su bili pretihi, a sve ostalo preglasno, pa sam stalno morao da zongliram daljinski...