• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Cudi me za fince, uglavnom imaju najbolje nastupe...
To shto sam okachio je bukvalno najbolji nastup ikada od kako je nastala Evrovizija. Odgovorno tvrdim to na osnovu preko 35 godina negledanja Evrovizije.

Drugo polufinale je dosta kvalitetnije i zanimljivije bilo. Nazalost, vece je pokvario rasizam, najverovatnije u belackom ziriju, pa je tako Kat Dosa nezasluzeno izvisila za finale.

Jedan veoma simpatican momenat u revijalnom delu prvog polufinala je bio sa bakutama koje pevaju srpsku obradu Abba-ine pesme "Money, Money, Money"

Sto se finala tice, sve se svodi na Breskivcu, Konstraktu, Teya Doru i Zorju. Nadam se da Breskvica nece pobediti, iako svojom pesmom gadja najveci deo ljudi, pa je sa te strane mozda i favorit.
Konstrakta treba opet da ide, ako ne ona, nek ode Teya, mislim da ima vece sanse od Zorje.

Kosjerina ❤️

Last edited:
Ova Kat Dosa neki mešanac a?

Dobro izgleda, provokativno a ne prosto kao ne znam ko je bio beše prošle godine. Šteta što ljudi mrze navijače crvene zvezde.

Rođena je 2002. godine, za sebe kaže da je Čačanka jer je u njemu odrasla.

Katarinina majka Kristina je rođena u Angoli, dok je deda po majci iz Portugala, njen otac je Srbin koji se upoznao sa Kristinom dok je radio u Angoli. Određeno vreme je živela u Portugalu i u Južnoj Africi. Studira ekonomiju u Beogradu, a završila je i Međunarodnu školu u Lisabonu. Osim Srbije, živela je i u Južnoafričkoj Republici, Bocvani i Rusiji.

Teya Dora je pobednica ovogodisnjeg izbora za pesmu ES.

Breskvica je pobednica naroda, ali nije imala sanse pored drugosrbijanskog zirija, sto se i znalo. S pozitivne strane, opet moze da pokazuje tetovazu na kvalitetnoj butini.

Sve najbolje Teya Dori u Svedske! Rutinski prolazi u finale.

Na Beoviziji najbolji su mi bili:

1. Keni nije mrtav - Dijamanti
2. Bojana x David - No No No
3. Breskvica - Gnezdo Orlovo

Sto se tice pobednice, meni je ono smor, zaspao sam...

Kat Dosa je sexy mala, ali nije mi se svidela pesma.
Nevena Božović - Tattoo je bila najbolja izvedba veceri, toliko od mene :)

По мени је исто требало да победи али не уме да пева тако добро уживо.
Није помогао ни помахнитали Велимир Абрамовић на гајдама :(
Кад је лик са ђитром бесно ишетао требао је да се залети у жири.

По мени је исто требало да победи али не уме да пева тако добро уживо.
Није помогао ни помахнитали Велимир Абрамовић на гајдама :(
Кад је лик са ђитром бесно ишетао требао је да се залети у жири.
Realno svi su zvucali uzivo katastrofa..niko tu nema neki glas

Dobro je što nije pobedila smećarska pesma od breskvice, loše što će da se tripuje da je odnela neku moralnu pobedu.

Tek sam se kasnije malo informisao o teyi dori, devojka je dobila stipendiju i završila berklee univerzitet. Ima odlične brojke na spotifyju, izgleda da zna šta radi...

Tezak tres do tresa, mora da vaskrsne beovizija i Tose.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Pocela Evrovizija, ovde mozete pogledati sve nastupe - https://www.youtube.com/@EurovisionSongContest/videos

Meni su iz prvog polufinala bili najbolji:

^ Dugo nije bilo ovako impresivnog nastupa na ES-u.

Jeste posteno pokrao Rammstein i muzicki i igracki i scenski, ali to se desava svake godine, navikli smo da se krade od najboljih.
Drago mi je sto hrvati konacno imaju neki dobar nastup.

Back
Top Bottom