Nakon pobede LorIn na 67. izdanju Evrovizije istovremeno su na društvenim mrežama pokrenute teorije zavere o nameštanju rezultata, a mnogi su uvereni da je sve iscenirano kako bi Švedska bila domaćin na 50. godšinjicu pobede ABBE na ovom takmičenju.
Ovde nije ni potreban redit da bi ti bilo jasno da je ovogodisnja Evrovizija namestena, a i zadnjih nekoliko... mozda i oduvek...
Takmicenje sve super, ali izbor za pobednika me uvek razocara, treba gledati samo do glasanja...
Nista dok Sakis Rouvas ne zatrese svoj svemocni gluteus.
Elem, pogledah drugu polovinu finala. O covjece, kakav tres. Realno Finci su trebali da pobjede jer su uboli taj neki trenutni trend koji se svidja mladjahnoj pubilici. Ali i dalje je tres, ni jedne pjesme da istice. Cak i svo to sarenilo, nebitno po kojem kalupu je radjeno toliko je usiljeno i repetetivno da je strasno. Uz to, koreografija i scenski nastup otprilike 0 bodova mahom. Narukali cheap efekata i svjetala onako kao unutrasnjost modernog automobila - svrha i upotrebljivost 0 bodova Nista ocekivao, jos manje dobio.
Ne pratim toliko našu scenu, ali oko Evrovizije svake godine čujem kada dođu do mene vesti zbog neizbežnog marketinga (kontam da je to i jedini razlog zašto se i prijavljuju naši umetnici za ovo), ali evo došlo je do mene nekako ovo:
Bože gospode Uši me bole, ovo kao ja da pevam
A kako vidim, pesma je o bombardovanju, što ajde, do sada nije bilo na Evroviziji, a rat je u Ukraijini, možda misle tu neki poen da uzmemo
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.