• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Lako se shire dezinformacije na taj nachin. kapiram da se mnogo toga naizgled poklapa oko vakcina i autizma, pa ne znachi da vakcine uzrokuju autizam.

Ovde nije ni potreban redit da bi ti bilo jasno da je ovogodisnja Evrovizija namestena, a i zadnjih nekoliko... mozda i oduvek...
Takmicenje sve super, ali izbor za pobednika me uvek razocara, treba gledati samo do glasanja...

[backinmyday]Dadovedu nazad Lordija i Ruslana, e to su bile Evrovizije... aneovo sad...[/backinmyday]
Nista dok Sakis Rouvas ne zatrese svoj svemocni gluteus.

Elem, pogledah drugu polovinu finala. O covjece, kakav tres. Realno Finci su trebali da pobjede jer su uboli taj neki trenutni trend koji se svidja mladjahnoj pubilici. Ali i dalje je tres, ni jedne pjesme da istice. Cak i svo to sarenilo, nebitno po kojem kalupu je radjeno toliko je usiljeno i repetetivno da je strasno. Uz to, koreografija i scenski nastup otprilike 0 bodova mahom. Narukali cheap efekata i svjetala onako kao unutrasnjost modernog automobila - svrha i upotrebljivost 0 bodova :D Nista ocekivao, jos manje dobio.

Ne pratim toliko našu scenu, ali oko Evrovizije svake godine čujem kada dođu do mene vesti zbog neizbežnog marketinga (kontam da je to i jedini razlog zašto se i prijavljuju naši umetnici za ovo), ali evo došlo je do mene nekako ovo:

Bože gospode :D Uši me bole, ovo kao ja da pevam :p

A kako vidim, pesma je o bombardovanju, što ajde, do sada nije bilo na Evroviziji, a rat je u Ukraijini, možda misle tu neki poen da uzmemo

Back
Top Bottom