• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Što se tiče najjačeg builda ja mislim da je Hammerdin najjači build. Taj Blessed Hammer delje magic damage i malo je neprijatelja na Hell težini koji su imuni na taj tip damage-a. Mislim da je Radament na Hell težini imun na magic damage. Takođe jedan od neprijatelja iz drugog talasa Baalovih miniona je imun na magic damage. Kada sam sve počisto Hammerdin build sam promijenio u Smither build jer je on najbolji za Ubere.

Ja sam započeo igru kao Sorceress. Problem sa Sorcreress je što je lako može da pogine ali zato ima teleport koji olakšava mnoge stvari. Ključni trenutak je bilo farmovanje Nightmare Mephista. Pošto sam koristio plugy, tu sam dobio dobru opremu. Sledeći korak je bilo farmovanje Hell Mephista. E tu sam se dobro ovajdio. Postoji trik da se Mephisto zarobi na mostu i onda ga Sorcress ubija Blizzardom. Mislim da to neće moći više da se radi u ovoj Ressurected verziji.

Taj Hell Mephisto mi je dao opremu za Paladina i Javazonku. Javazonka je moja omiljena klasa, problem je što je potrebna dobra oprema za nju.

Runewords koji pomažu. Stealth može odmah na početku da se dobije za Sorcress a već na Nightmare težini je moguće doći do Spirit runeworda koji je baš jak.
Gamechanger je Infinity runeword. Infinity polearm se daje mercenary likovima. Infinity daje Conviction auru koja smanjuje resistance neprijatelja za fire, lighning i cold. Zbog toga damage koji rade Sorcress i Javazon je znatno veći. Problem sa Infinity je što se do dvije Ber rune ne dolazi baš lako. Conviction aura ne smanjuje resistance za magic tako da Hammerdin i nema neke koristi od toga.

A sad Uberi. Uberi daju predmete koji povećavaju skillove i resistance. Pomoću Plugyja je lako prizvati Diablo Clone-a i onda ga srediti. Ja sam ga sredio sa Sorcress ali preporučujem Smithera. A onda počinje žurka sa ostalim Uberima. Mene je naviše namučila Lilith. Njeni minioni su mi bili veći smarači od nje. Za najopasnijeg Ubera se smatra Uber Mephisto. Uber Mephisto ima čuveni Conviction Aura koji smanjuje resistance herojima. Za Ubere sam koristio Enigma runeword (treba Jah i Ber runa) koji daje teleport bilo kom liku kao i Call at Arms do kojeg se lakše dolazi. Call at Arms daje Barbarianov poklič koji povećava Health i Manu za otprilike 50%.

Ja se sjećam kada je MrLlamaSC pokušao sa grupom ljudi da speedrunuje Ubere

Uber Mephisto ih je sve potamanio. Mislim da su iz drugog pokušaja uspjeli.
Ovo što sam napisao je znanje koji sam pokupio iz Single player igre. Kontam da je u multiplayeru drugacije. Npr neko od Paladina može da koristi Conviction auru pa Infinity onda i nije toliko bitan i guess.

Ma bilo je dobrih TV reklama i posle toga.

Live action Kratos grli cerku koja se pretvara u pepeo, ona nostalgicna Battlefront reklama sa likom koji iskace iz kancelarije na X-Wing.

Ma bilo je dobrih TV reklama i posle toga.

Live action Kratos grli cerku koja se pretvara u pepeo, ona nostalgicna Battlefront reklama sa likom koji iskace iz kancelarije na X-Wing.
zauvek knedla u grlu

Back
Top Bottom