• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Jebote ti ljudi da
Jedan od njih sam :D
Ne bih u detalje, ali vetjina ljudi koji su mi rekli da su nauchili engleski putem crtatja, igara, filmova, itd. ima poprilichne rupe u znanju, koje postanu ochigledne chim je potrebno pisati na engleskom, ili kada je potrebno sastaviti slozheniju rechenicu.

A ne ne, nisi shvatio problem je što je iz igre u smislu kakvo znanje možeš steći odatle u bilo kom smislu imao sam situacija u osnovnoj/srednjoj pa i sa nekim ljudima ovako to tek

Ja sam inače engleski naučio iz akcionih filmova ju sana va bič

Meni je u srednjoj mamina prijateljica, profesorica engleskog, predlozila da studiram engleski.

A ne ne, nisi shvatio problem je što je iz igre u smislu kakvo znanje možeš steći odatle u bilo kom smislu imao sam situacija u osnovnoj/srednjoj pa i sa nekim ljudima ovako to tek

Ja sam inače engleski naučio iz akcionih filmova ju sana va bič
Ja se sjecam da su svojevremeno neki gameri iz Svedske ili Norveske pominjali da znaju engleski zahvaljujuci tome sto kod njih ne sinhronizuju filmove nego ih pustaju u originalu sa titlovima.

Last edited:
Jedan od njih sam :D
Ne bih u detalje, ali vetjina ljudi koji su mi rekli da su nauchili engleski putem crtatja, igara, filmova, itd. ima poprilichne rupe u znanju, koje postanu ochigledne chim je potrebno pisati na engleskom, ili kada je potrebno sastaviti slozheniju rechenicu.
Kod mene suprotan utisak, ti koji su bili lišeni prirodne izloženosti jeziku i učili ga samo iz knjiga su imali više rupa u smislu da formulišu rečenice koje nisu kao da ih robot priča.

Mene kara što pričam kao lažni rusi u filmovima bkv jedini problem al kad sam bio u americi polako se to popravljalo, i dosta nekih ono kućnih fraza nisam znao jbg al posle sam više čitao na Engleskom Books pa sam popravio

Kod mene suprotan utisak, ti koji su bili lišeni prirodne izloženosti jeziku i učili ga samo iz knjiga su imali više rupa u smislu da formulišu rečenice koje nisu kao da ih robot priča.
Pa ni jedan jezik ne uchish samo iz knjiga. Potrebno je kombinovati chitanje, pisanje, slushanje, razgovor, itd. Moj komentar se odnosio samo na one "gledao sam filmove, crtane, igre, i nishta vishe". Vetjina, ne svi.

Ja sam bio isfrustriran davno u pocetku kada sam brkao vremena a onda sam slusao neki Beckhamov intervju. Sta covjek uradi od engleskog jezika u samo par minuta mi je bilo fantasticno :D Ako njega svijet moze smatrati Englezom onda mogu svakoga ko nabada engleski.

Kakav kenjser
Ma jesu govna.
Dobra stvar sa tim TCP/IP i LAN igranjem je ta sto se moze organizovati multiplayer partija sa likovima koji su razvijani offline, u single playeru. Tako bi npr mi mogli da organizujemo partiju u kojoj sa razvijenim likovima iz single playera tabamo Ubere i onda dijelimo plijen (torch). Nista od toga.

Ma jesu govna.
Dobra stvar sa tim TCP/IP i LAN igranjem je ta sto se moze organizovati multiplayer partija sa likovima koji su razvijani offline, u single playeru. Tako bi npr mi mogli da organizujemo partiju u kojoj sa razvijenim likovima iz single playera tabamo Ubere i onda dijelimo plijen (torch). Nista od toga.
Ma da, nista ih ne sprecava da odvoje battle.net od local+lan likova.

Ultrawide podrska je otkazana jer AI ne reaguje pravilno na igrace koji su previse udaljeni.

In the Technical Alpha, players with Ultrawide hardware saw their full 21:9 screens utilized during that test. However, during that test we identified limitations affecting those players and others. For example, the AI failed to sense the player and trigger attacks. Furthermore, players with 21:9 monitors were able to pull many more monsters into battle at a range limit beyond the original game’s intention. In a scenario where players (for example: playing a ranged class) were attacking monsters, players with 21:9 monitors could hit enemies with that extra screen space, but the monsters would not pull or react, but could still be defeated. Ultimately, the AI doesn’t register getting hit from that additional distance a 21:9 monitor provides. That’s not intended, especially if you’re sharing a game with a 16:9 user. To protect the integrity of everyone’s experience and promote an equal playing field for all, those with Ultrawide monitors will be able to have their game screen purview extended to 19:9 (the maximum length of the in-game limitation zones) with a vignette on the sides of the game screen.

Nadam se da nece renderovati full 21:9 ispod vigneta kao sto je bio slucaj u beti, posto ubijaju ljudima perfomanse bez potrebe.
Mogli su umesto vigneta da stave makar fog of war pristojnije bi izgledalo. Evo lik im je dao predlog kako su mogli da prerade AI ali jbga to je vec mission impossible za studio ovog kalibra.

Screenshot (5).png

TCP/IP i nemanje lobija na konzolama i chata je tek sramota jos veca nego ovo iznad^^

Last edited:
Back
Top Bottom