• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

nisam rekao da je glupo što ste zvali svet, evo ekstra je .

Nego prosto kažem nije pisalo world nego akt i svi su zvali po igraonicama akt, to je to.

Odradih test D2R u 1080p120 modu, bas je super. Jednog dana cu preci na 4K120, ako se GPU situacija u radnjama ikad smiri.

Da li su skillovi i dalje onako arhaichni na F1 F2 itd. ili ih je mogutje remap-ovati?

I ja sam iz navike igrao po default, ali nakon D3 bih ipak da se urazumim.

Demons Souls takes the cake.

I tamo su totalno ispostovali original, nenormalno unapredili grafiku, sredili UI, i odradili malo quality of life-a.

Demons Souls je 1:1.

Kao i kod SCRemastered i Diablo2, originalna Demons Souls igra je i dalje operativna ispod povrsine. Taj stari FROM engine je povezan sa Bluepoint Engine-om koji je preuzeo posao renderinga grafike, zvuka i sl. Animacije kretanja i borbi su update-ovane [isti tajminzi ali ponovo snimljeni svi pokreti], ali AI je netaktnut. Svi protivnici i fizika su netaknuti, bossovi se identicno ponasaju cak i njihovi bug-ovi [Flamelurker, Maneater] su ocuvani.

A RE2 je rimejk, izmenise dosta toga. Ucinili su igru drasticno modernijom i sredili scenario i glumu na odlican nacin.

Hvala na pojašnjenju.

Kako onda komentarišeš Shadow of the Colossus koji svi zovu rimejk. Smatraš da je isto greška il ije to ipak rimejk za razliku od Demon Souls?

Marketing.

SOTC je takodje 1:1, stara igra radi u pozadini. Isti AI, ista fizika.

Da se ukljucim u program dok ne crkne wifi.

Najbolji remake ikada napravljen je Resident Evil za GC. Bukv savršenstvo.
Stari content + gomila novog contenta/lokacija. Nista iseceno nista skraćeno jednostavno savrseno.

Over and out.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

• Like
Reactions: Ace
Najbolji remake ikada napravljen je Resident Evil za GC. Bukv savršenstvo.
Čak toliko dobar da danas ljudi vredjaju original što je prilično savage

Drago mi je što Twin Snakes nije nikada uspeo da na taj način ugrozi OG igru.,

Ubili Andariel drugar i ja, dogurao sam do lvl 15, ali sam pre nego shto je on ushao doshao do 5.
Odlichna je igra, to je to, Diablo 2, ali shteta shto nije bolje optimizovana. Jako random opada. Desi se da radi na 60 kada sam okruzhen demonima, a onda na random momentima kada se shetam kroz pashnjak pada na 50.

Plus, nedostatak UW podrshke jeste penal. Iritirali su me black bars sa strane, ali kada se vrnem kutji netju imati tih problema. Kako god, sachekatju sa kupovinom, barem neko vreme.

ne radi na windows 7:)

cekam nesto...graficku? blizzard, boomere da iskukaju....win 10...ne znam
smara me samo kad pomislim da moram ponovo da skockam firefox, a kamoli ostatak "esencijalnih" appz-a

Sjećam se da sam se kao srednjoškolac oduševio ovim trailerom

Saznao sam kasnije da je u traileru pročitano proročanstvo koje najavljuje povratak Diabla. Ono ovako glasi:

"And the evil that was once vanquished shall rise anew. Wrapped in the ‘guise of man shall He walk amongst the innocent; and Terror shall consume thee who dwell upon the Earth. Behold! The war amongst the heavens shall not be contained; and the sons of man shall be engulfed in the flood of conflict, and all hope shall be lost unto them. And He shall make war upon the heavens, and the heavens shall gird themselves as for battle. The righteous shall fall upon the wicked... and lay siege to the very gates of Hell. And He shall take peace from mankind and loose great destruction upon the earth. The Lord of Hatred shall ascend his throne; and the fires of Hell shall devour all.

And He shall mete out his vengeance upon all flesh. And the blood of innocents shall run as great torrents.

... Who then shall be saved? ..."

Želio sam još tada da prevedem ovo i pokažem mom profesoru engleskog koji je kolutao očima kad god bih mu pomenuo igre i kako sam ja zapravo naučio engleski iz igara. Nažalost tada nisam uspio sve da čujem a mislim da moje znanje engleskog tada nije bilo na dovoljnom nivou da prevede ovo kako treba,

Igrom slučaja, danas mi je palo na pamet to da uradim.

"I zlo koje je nekada bilo poraženo će se ponovo uzdići. Skriven iza čovječjeg lika, hodaće među nedužnima; a Užas će zadesiti sve one koji borave na Zemlji. Čujte i počujte! Rat na nebesima neće moći da se obuzda; I sinovi čovječji biće uvučeni u poplavu sukoba gdje će svaka nada za njh biti izgubljena. A On će objaviti rat nebesima i nebesa će se opasati za bitku. Pravednici će podleći pod naletom izopačenih... i opsjedati sama vrata Pakla. A On će oduzeti mir čovječanstvu i započeti ogromno uništenje na Zemlji. Gospodar Mržnje će se popeti na svoj presto, a vatra Pakla će sve progutati.

A On će izvršiti svoju osvetu nad svim živim. I krv nedužnih će poteći u velikim bujicama.
... Ko će onda biti spašen?..."

Back
Top Bottom