• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

pre load PC verzije 30gb je velicina igre.

Šta je sa nama koji nismo kupili ovo a imamo originalne key-eve vezane za Battle.net? Da li ćemo i mi od sada skidati 30GB.

PS. Jel ima neki poseban razlog zašto i StarCraft II i WarCraft III Reforged i ovaj Diablo traže baš 30GB? [emoji848]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Šta je sa nama koji nismo kupili ovo a imamo originalne key-eve vezane za Battle.net? Da li ćemo i mi od sada skidati 30GB.

PS. Jel ima neki poseban razlog zašto i StarCraft II i WarCraft III Reforged i ovaj Diablo traže baš 30GB? [emoji848]

Imaš og igru i dalje redovno.
Ovo je nova igra praktično.

Sent from my J9110 using Tapatalk

OG igra ostaje netaknuta nisu zeleli da ponove ono sto se desilo sa WC3: Reforgeom.
Sto se tice 30gb i zasto ih trazi to stvarno nemam pojma.

3882656-screenshot2021-09-22at2.15.03pm.png

Dajte neki D2R kontroler 150eura dajem ne pitam.

Jbt al ova potreba zapadnjačka da se sve tematizuje sad je jako važno što je on bio metalhead pa ga privukao diablo, budalaštine

Slazhem se sa Maksom :D Mislim da mnogima nedostaje odredjen period zhivota, shto je sasvim normalno, ali ARPG igre su mnogo napredovale od Diablo 2. Cenim da tje mnoge da prodje zhelja za ponovnim seksom sa prvom devojkom kada ujutru skapiraju da je ostarila i da se ispod shminke krije hepatitis.

Back
Top Bottom