• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Ako nisi odigrao Phantom Liberty gde poslušaš Rida pada radiš na matrici, odradi to. Videćeš zašto.

Ako nisi odigrao Phantom Liberty gde poslušaš Rida pada radiš na matrici, odradi to. Videćeš zašto.
napisi mi preciznije u spoiler
ja sam doterao PL do momenta kada mi reed kaze da mu se javim ako hocu da imam taj ending, odabrao sam da ga ne zovem jer za prvi prelazak sam hteo jedan od originalnih izbora

napisi mi preciznije u spoiler
ja sam doterao PL do momenta kada mi reed kaze da mu se javim ako hocu da imam taj ending, odabrao sam da ga ne zovem jer za prvi prelazak sam hteo jedan od originalnih izbora
Mislio sam na izbor kada sa Songbird radih na vađenju matrixa imaš izbor da izdaš Rida i pomogneš Songbird ili da izdaš Songbird i radiš po Ridovom planu. Ako izdaš Songbird ima jedinstvena i apsolutno fenomenalna sekvenca par misija kasnije. Ako si u svom prelasku spasio Songbird i imaš poziciju pre tog izbora učitaj i izdaj je.

predao sam songbird reedu nakon sto sam dobio moci iz matrixa i taj deo je bio apsolutna umetnost. posle par dana sam se video sa njim i to je to, nisam hteo da nastavim dalje za taj ending

predao sam songbird reedu nakon sto sam dobio moci iz matrixa i taj deo je bio apsolutna umetnost. posle par dana sam se video sa njim i to je to, nisam hteo da nastavim dalje za taj ending
Mislio sam na izbor pre toga u misiji Firestarter kada radiš sa Songbird na vađenju Neural Matrix dok te Nahsen i Alex gledaju iz susedne prostorije. Ti očigledno nisi izdao Songbird tj uploadovao virus.

Mislio sam na izbor pre toga u misiji Firestarter kada radiš sa Songbird na vađenju Neural Matrix dok te Nahsen i Alex gledaju iz susedne prostorije. Ti očigledno nisi izdao Songbird tj uploadovao virus.
da da, sad znam o kom delu pricas, sve oke

Zovi ga na forum. Hvali nam.
Posle ovih tajmovih hvalospeva moram da uzmem igru, pa je igram posle zelde za par meseci. Kakav je FOV na ps5?

mogao je biti siri za moj ukus. ali ja volim fov da otpanjim na max gde god mogu

Kakav je odnos PC prema konzolama ?
CDPR daje detaljne izvestaje prodaje svakog kvartala, ovo su proslogodisnje brojke kada su dosli do 25 miliona prodatih kopija:

F7roBwObcAAGre9

PC im je 2/3 prodaje.

Iskreno čudi me da nije veći procenat posle one katastrofe na izlasku igre.

Ja bih rekao da je mission accomplished, kad su zamerke paleta boja i modeli kola a ovo je prezentacija testiranja granica trenutne tehnologije

Pa sad. Istina da više nije baš kiberpank estetika ali čovek je rekao da je hteo da prikaže realnost a ne dizajn. I robocop izgleda prokleto realno dok se ljudi ne pomeraju po sceni ali baš zato i izgleda i onako... neupečatljivo za igru.

Back
Top Bottom