• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Bojan

Well-known member
Reaction score
2,976
1610183134112.png

Cyberpunk 2077 is a narrative-driven first-person open-world action-RPG, for PC, current and past gen consoles, and Stadia. It depicts an oppressive world, an alternate version of the future when body augmentations are the norm and big corporations rival governments in their reach and power over citizens. The game’s primary location is Night City, a costal politically independent metropolis in Northern California, West Coast of the New United States of America.

Last edited:
Alex's optimised non-RT settings:
1610184045029.png

Alex's optimised RT settings:
1610184066369.png

Ovo deluje korisno:

Za one kojima se voznja ne svidja:

Mini mapa:

Kontrole:

Jako korisne stvari ali ipak moram da sacekam upgrejd moje masine za CP2077. 1070 GTX just doesnt cut it.

Ja moram da obrnem ostale krajeve, a onda ću drugi prelaz kad pojačan hardware.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Pa zasto je toliko brutalna :D

Inace presao sam sinoc i ostale krejeve, jedino mi ostao Don't fear the reaper.
Sto se ostalih krejeva tice
Arosaka kraje bas depra, al je bas odlicno uradjen. Nisam skontao zasto ti daju Voight Kampff, da skontaju da li imas dusu ili sta. Na kraju dal ces da se vratis ili odes u Mikosi ne znam sta je gore. Johny i Rogue kraj mi je isto ok, samo nisam pozvao Panam pa me onda docekao prazan stan, al ono postanes legenda. A kad u ovom kraju kao Johny izaberes da se vratis u telo bas se osecas kao govno, a i ceo Johnyev oprostaj mi je nekako meh, Johny posto picka :D, nisam video da li ima neke razlike kad kao V izaberes da mu ustupis telo posto sam taj save izgubio, a ne prelazi mi se opet misija sa tenkom. Uradicu jos Don't fear the reaper, al cu pozvati Panam.
Na kraju mi je Aldecaldos kraj "najbolji", al je arosaka kraj najupecatljiviji.

yv2jho.jpg

jos jedan spoiler al sad sam se setio, muzika u ovom delu ima opasan Blade Runner vibe

Kako ste resili
razgovor sa Woodmanom
?

Nisam hteo da ga ubijem iz prva 2-3 pokusaja, pa sam ucitavao poziciju dok nisam uspeo da potrefim prave odgovore i resim stvari mirnim putem.
Valjda se dobije neka dobra puska ako ga ubijes, ali onda igras jednu misiju manje.
Svakako sam ga kasnije odvalio cim mi se pruzila prilika :).

ja sam ga isto rešio mirnim putem, nabo sam dijaloge iz prve, ali
posle kad se sazna kakvo je đubre
sam ga uneredio u sledećoj judy misiji :D

Back
Top Bottom