• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

pa pogledaj samo u nebo koje je belo bez ikakvog gradijenta, overshot ekspozicija

Iskreno nebo mi je delovalo kao klasično mutno nebo iznad beograda. Ono kada je celo nebo svetlo sive boje i svi imamo pospane glavobolje.

Ima kasnije deo u Dogtown gde je nebo vedro. Tu jeste ispalo više kao crtani film i za to bi sle složio.

Iskreno nebo mi je delovalo kao klasično mutno nebo iznad beograda. Ono kada je celo nebo svetlo sive boje i svi imamo pospane glavobolje.
pa da, ali je presvetlo, to mi je uncanny valley :)

OK ovo gubi originalni vajb igre ali ne mozete kazete da ne izgleda realnije zbog ovakvog osvetljenja. Podseca me dosta na onaj FPS sto je najavljen prosle god sto su svi mislili da je fake il neko stavio gopro na glavu a ne pravi gameplay. I to najvise zbog bas ovakvog realnog osvetljenja.

Izgleda fantastično ali radi u 15 fps najverovatnije sa DLSS i Frame Generation...

nvidia-rtx-8090-v0-0urduukw0pua1.jpg

Nope, piše u description-u, 4K@60, maxed out, path tracing, DLSS quality, RR enabled, FG disabled.
Kul što može toliko da istera. Sigurno nije 60fps, povremeno skače po, kako deluje u videu, četvrt sekunde ali za kvalitet svejedno impresivno. Za 2-3 generacije ovo može postati i realnost. Mnogo brže nego što sam očekivao.

E sada realnost totalno ubija dizajn ali ne znam da li je moguće izbeći,

ne vidim razliku u kvalitetu u odnosu na original osim u koloritu.

u pravu je carnex, bez FG teško može preko 60fps sa ovim podešavanjima.

Resio da odigram konacno Phantom Liberty DLC al reko ajd predjem celu igru ponovo. Kakva vozhnja, jesu zasrali back in the day al meni je sada CP2077 jedna od naj boljih igara u zadnjih 10 godina. Svet je neverovatan a dodatkom Dogtown-a su se vise posvetili tom mracnijem delu tog sveta. Zamalo da ne odigram DLC do kraja jer sam mislio posle situacije sa So-Mi, da je to pravi kraj a da su sve ostale misije samo dodatni filler. Kad ono jos jedno celo poglavlje vas ceka za pravi kraj. Interesantan izbor, not so happy ending sto mi se uvek svidja.

Seo ovih dana malo vise da igram igru i shvatim koliko mi smetaju senke u igri. Nekako uopste nisu crne/mracne i grainy su, bas je deal braking, hvatam sebe da samo to lovim kad ce da se pojavi. Pokusao sam da ugasim Film Grain efekat ali su senke i dalje takve.
Kako me mrzi da gasim redom jedno po jedno (sa reloadima), jel imao neko slican problem?

Edit: mozda je bitno, igram na laptopu, RTX 3060, High podesavanja bez RTa, full HD.

Seo ovih dana malo vise da igram igru i shvatim koliko mi smetaju senke u igri. Nekako uopste nisu crne/mracne i grainy su, bas je deal braking, hvatam sebe da samo to lovim kad ce da se pojavi. Pokusao sam da ugasim Film Grain efekat ali su senke i dalje takve.
Kako me mrzi da gasim redom jedno po jedno (sa reloadima), jel imao neko slican problem?

Edit: mozda je bitno, igram na laptopu, RTX 3060, High podesavanja bez RTa, full HD.
nešto ti je tu sjebano, zvuči kao da hdr nije dobro konfigurisan...

Screen Space Reflections na 1080p i nizim rezolucijama znaju da izgledaju grainy (bukvalno zrnasto), ako su na Medium ili ispod.

Za senke nisam vidjao takav problem.

Na konzolama je i dalje tugica i posle svih update. DLC posle toliko čekanja je mogao biti duži i bolji, ali se uklapa u jedva-iznad-prosecnost igre. Barem je na Arg bio skoro pa dž.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Ja se spremam da krenem da igram na PS5, dakle baš je loša situacija i sa ovim 2.x patch verzijom? Kapiram da je bolje sa 4080 da igram :D Ali mislio sam da je skroz ok PS5 verzija sad, da je napokon utegnuto.

možda da probaš pre nego što čuješ jedno oprečno mišljenje? :)
lično nisam igrao konzolne verzije, ali još nisam naišao na negativna iskustva kada su pouzdani izvori u pitanju.

svakako, pc verzija je superiorna u svakom pogledu i posebno je iskustvo.

Back
Top Bottom