pa da, ali je presvetlo, to mi je uncanny valleyIskreno nebo mi je delovalo kao klasično mutno nebo iznad beograda. Ono kada je celo nebo svetlo sive boje i svi imamo pospane glavobolje.
Čist gimmick.Nope, piše u description-u, 4K@60, maxed out, path tracing, DLSS quality, RR enabled, FG disabled.
Kul što može toliko da istera. Sigurno nije 60fps, povremeno skače po, kako deluje u videu, četvrt sekunde ali za kvalitet svejedno impresivno. Za 2-3 generacije ovo može postati i realnost. Mnogo brže nego što sam očekivao.Nope, piše u description-u, 4K@60, maxed out, path tracing, DLSS quality, RR enabled, FG disabled.
nešto ti je tu sjebano, zvuči kao da hdr nije dobro konfigurisan...Seo ovih dana malo vise da igram igru i shvatim koliko mi smetaju senke u igri. Nekako uopste nisu crne/mracne i grainy su, bas je deal braking, hvatam sebe da samo to lovim kad ce da se pojavi. Pokusao sam da ugasim Film Grain efekat ali su senke i dalje takve.
Kako me mrzi da gasim redom jedno po jedno (sa reloadima), jel imao neko slican problem?
Edit: mozda je bitno, igram na laptopu, RTX 3060, High podesavanja bez RTa, full HD.
Seo ovih dana malo vise da igram igru i shvatim koliko mi smetaju senke u igri. Nekako uopste nisu crne/mracne i grainy su, bas je deal braking, hvatam sebe da samo to lovim kad ce da se pojavi. Pokusao sam da ugasim Film Grain efekat ali su senke i dalje takve.
Kako me mrzi da gasim redom jedno po jedno (sa reloadima), jel imao neko slican problem?
Edit: mozda je bitno, igram na laptopu, RTX 3060, High podesavanja bez RTa, full HD.
Na konzolama je i dalje tugica i posle svih update. DLC posle toliko čekanja je mogao biti duži i bolji, ali se uklapa u jedva-iznad-prosecnost igre. Barem je na Arg bio skoro pa dž.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk