• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Ja se spremam da krenem da igram na PS5, dakle baš je loša situacija i sa ovim 2.x patch verzijom? Kapiram da je bolje sa 4080 da igram :D Ali mislio sam da je skroz ok PS5 verzija sad, da je napokon utegnuto.

Ne znam zašto bi uopšte razmišljao o PS5 verziji pored 4080, budimo realni :)

Pa mislio sam u smislu "nemam 4080 pa valjda je ok i na PS5" :ROFLMAO:

Uzeo sam od @Corvus Coraxa igru pre nekoliko godina za ps4, i samo skuplja prašinu. Baš sam mislio ovih dana da je probam na ps5. GPU upgrade kod mene nije baš prioritetan, tako da nije baš realno da ću igrati na 40xx hardveru. Tako da, ili na konzoli sada, ili na PC-u za nekoliko godina :)

PS4 verzija? Šteta, propustićeš mnogo toga. Ipak bolje nego ne igrati uopšte.

@nelex Radi igra sad fino i na current-gen konzolama, tako da nema razloga da ne kreneš da igraš. Naravno kao što kaže Maxa, PC verzija je superiorna, naročito po pitanju grafike, ali traži i daleko superiorniji HW od onog koji ima PS5. Ali igra i na PS5 izgleda vrlo dobro.

Last edited:
ja sam igrao na ps5 najskorije, 2.1 je verzija bila u pitanju i stvarno nisam naisao ni na jedan game/experience breaking bug niti sam imao zamerku na fps i performanse. znaci sto se mog iskustva tice, igra je stvarno utegnuta na ps5

Screen Space Reflections na 1080p i nizim rezolucijama znaju da izgledaju grainy (bukvalno zrnasto), ako su na Medium ili ispod.

Za senke nisam vidjao takav problem.
Yep, ovo je sredilo stvari kad sam otpanjio na Psycho, hvala.

Do jaja je CP. Znam da me igra vozi cim razmisljam sta cu sa likom, gde cu ga pred kraj seanse. Sinoc ga nisam stavio da spava, pitam se kakav ce biti posle xD
I gomila sitnica po svetu i vrhunske sporedne misije, CDPR zna pos'o.
Njiii hi hi.

Ja se spremam da krenem da igram na PS5, dakle baš je loša situacija i sa ovim 2.x patch verzijom? Kapiram da je bolje sa 4080 da igram :D Ali mislio sam da je skroz ok PS5 verzija sad, da je napokon utegnuto.
Igrao sam na X, radi igra skroz ok, nema tu toliko bagova kao ranije, dešava se da auto lebdi, pešaci do kolena u asfaltu, da ti igra spawnuje auto na čudnim mestima, ali ništa strašno. Grafika je i dalje u najboljem slučaju prosek. Noću i u zatvorenim prostorijama izgleda dobro, ali danju prilično jadno. Ovo što vidjam na PC je next next gen u odnosu na konzole.

Ako imaš 4080, zaista nemaš razlog da razmatras ps5 kao opciju.

Pošto je ovo samo jedan od njegovih ludih projekata ovo traje godinama i daleko je od kraja ali bitno je da je uporan i istrajan

A key developer on Marvel's Wolverine is the second in just three months to depart Sony and link up with The Witcher and Cyberpunk studio CD Projekt Red.

Former Marvel's Wolverine story lead Mary Kenney took to LinkedIn (thanks, PlayStation Lifestyle) to announce: "Today was my first day as a senior writer at CD Projekt RED ... I can't wait to talk more about my project, I'm thrilled to be getting back into RPGs, and my team is talented, welcoming, and just flat-out cool."

This comes just three months after Marvel's Wolverine art director Aaron Habibipour himself left Sony to join CDPR as art director on the Cyberpunk 2077 sequel Project Orion, which had previously recruited veteran developers from Control, Diablo, Mortal Kombat, and BioWare RPGs.

Video sam da je reakcija na internetu dobrim delom "there goes the CDPR". Jel stvarno tako loše?

A key developer on Marvel's Wolverine is the second in just three months to depart Sony and link up with The Witcher and Cyberpunk studio CD Projekt Red.

Former Marvel's Wolverine story lead Mary Kenney took to LinkedIn (thanks, PlayStation Lifestyle) to announce: "Today was my first day as a senior writer at CD Projekt RED ... I can't wait to talk more about my project, I'm thrilled to be getting back into RPGs, and my team is talented, welcoming, and just flat-out cool."

This comes just three months after Marvel's Wolverine art director Aaron Habibipour himself left Sony to join CDPR as art director on the Cyberpunk 2077 sequel Project Orion, which had previously recruited veteran developers from Control, Diablo, Mortal Kombat, and BioWare RPGs.

poljska gospoda

Back
Top Bottom