• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Ja nigdje vise ludjih bagova nisam vidio nego u Gothic 3, prije community patcheva n tako to. Neki urnebesni a neki da razbijes PC. Cista desetka u prosjeku lol.

Ponovo završih igru. Voleo bih da mogu da je izbrišem iz sećanja da sve prođem opet. Novi kraj je savršeno gorak, nove lokacije su odlične. Nova glavna priča nije toliko doatkla kao originalna ili neke sporedne Hands je definitivno najbolji fixer u igri,

Ali nije sve bolje. Najgore od svega je promena Comarade's Hammer iz biča božijeg u prilično beskorisno oružije. tako sam se obradovao kada sam nabaso na njega (pošto nisam gledao nikakva uputstva nisam imao pojma gde sam ga našao prvi put) kad ono ćorak... Odmah sam se vratio Skipiju, satari i nadgledaču.

Last edited:
evo napokon "zagazio" u igru, sada nema stajanja - Corpo Rat, netrunner. pisacu verovatno kasnije detaljnije utiske, ali moram da kazem da mi je ovaj Keanu Reeves TOLIKO van lika Johnnyja Silverhanda da mi je nepodnosljivo ucestvovati u scenama kada se on pojavljuje i prica. niti ima energije u glasu, niti se slaze sa energijama ostalih likova u igri, ma nista. to mi je mozda i jedina kritika na igru za sada :LOL:

evo napokon "zagazio" u igru, sada nema stajanja - Corpo Rat, netrunner. pisacu verovatno kasnije detaljnije utiske, ali moram da kazem da mi je ovaj Keanu Reeves TOLIKO van lika Johnnyja Silverhanda da mi je nepodnosljivo ucestvovati u scenama kada se on pojavljuje i prica. niti ima energije u glasu, niti se slaze sa energijama ostalih likova u igri, ma nista. to mi je mozda i jedina kritika na igru za sada :LOL:

Rivs glumi Rivsa kao i svakoj svojoj ulozi. Bio to tinejdžerski stoner, roker terorista, plaćeni ubica ili superheroj uvek glumi Rivsa :P

Da, ali meni je nekako legla ta lazy/trashy gluma s obzirom je i igra nekako ne baš ozbiljna.

Da, ali meni je nekako legla ta lazy/trashy gluma s obzirom je i igra nekako ne baš ozbiljna.

Igra se bavi ekstremno ozbiljnim temama i emocionalno ume da sabije kao retko koje drugo umetničko delo ( kraj od pre ekspanzije gde ne napadneš Arasakinu zgradu je odličan primer). Sa druge strane svet Cyberpunk 2020 svet je pravljen da bude delom sprdačina stoga je zajebancija neizbežna. Nešto kao naši filmovi. Red poruke, red komične tragedije, red tragične komedije.

Last edited:
Ja iskreno kao glumca nikad nisam mislio za Keanu da je dobar. Taj njegov sterilan jednodimenzionalni govor mi je funkcionisao jedino u Matrixu. I John Wick mi je meh franshiza tako da isto mislim o njemu i CP2077. Gotivan lik in real life i sve to al ako sve to zanemarimo , po meni, mnogo je jednolican glumac. Bukvalno ima istu glumu za svakog karaktera. Ako naravno zaboravimo onaj vampirski trash sa uzhasnim UK akcentom :D

Ja iskreno kao glumca nikad nisam mislio za Keanu da je dobar. Taj njegov sterilan jednodimenzionalni govor mi je funkcionisao jedino u Matrixu. I John Wick mi je meh franshiza tako da isto mislim o njemu i CP2077. Gotivan lik in real life i sve to al ako sve to zanemarimo , po meni, mnogo je jednolican glumac. Bukvalno ima istu glumu za svakog karaktera. Ako naravno zaboravimo onaj vampirski trash sa uzhasnim UK akcentom :D
Ja se nadam da ce jednog dana biti na PCu voice mod da se ubije onaj Kijanuov debilni stonerski glas, bukv me je ubijao u pojam od pocetka igre. Idris Elba je za koplje bolje odradio posao od njega.

Silverhand i jeste stoner. Najgora verzija stonera. Onaj koji misli da je bolji i iznad svih a misli samo na sebe. Makar negde do 2/3 priče. Podseća me na strofu pesme Sanja od Alise

Nemoj Sanja da se brines
nisam onaj stari
koji hoce sve da kvari
ciju kicmu drze ideali
koji mrzi osecaje plitke
i nikad ne gubi bitke

Ne budite zadrti hejteri, Dzoni je bas kakav i treba da bude. Plus Kijanu dusa od coveka.

a.gif

Back
Top Bottom