evo napokon "zagazio" u igru, sada nema stajanja - Corpo Rat, netrunner. pisacu verovatno kasnije detaljnije utiske, ali moram da kazem da mi je ovaj Keanu Reeves TOLIKO van lika Johnnyja Silverhanda da mi je nepodnosljivo ucestvovati u scenama kada se on pojavljuje i prica. niti ima energije u glasu, niti se slaze sa energijama ostalih likova u igri, ma nista. to mi je mozda i jedina kritika na igru za sada![]()
Da, ali meni je nekako legla ta lazy/trashy gluma s obzirom je i igra nekako ne baš ozbiljna.evo napokon "zagazio" u igru, sada nema stajanja - Corpo Rat, netrunner. pisacu verovatno kasnije detaljnije utiske, ali moram da kazem da mi je ovaj Keanu Reeves TOLIKO van lika Johnnyja Silverhanda da mi je nepodnosljivo ucestvovati u scenama kada se on pojavljuje i prica. niti ima energije u glasu, niti se slaze sa energijama ostalih likova u igri, ma nista. to mi je mozda i jedina kritika na igru za sada![]()
Da, ali meni je nekako legla ta lazy/trashy gluma s obzirom je i igra nekako ne baš ozbiljna.
Ja se nadam da ce jednog dana biti na PCu voice mod da se ubije onaj Kijanuov debilni stonerski glas, bukv me je ubijao u pojam od pocetka igre. Idris Elba je za koplje bolje odradio posao od njega.Ja iskreno kao glumca nikad nisam mislio za Keanu da je dobar. Taj njegov sterilan jednodimenzionalni govor mi je funkcionisao jedino u Matrixu. I John Wick mi je meh franshiza tako da isto mislim o njemu i CP2077. Gotivan lik in real life i sve to al ako sve to zanemarimo , po meni, mnogo je jednolican glumac. Bukvalno ima istu glumu za svakog karaktera. Ako naravno zaboravimo onaj vampirski trash sa uzhasnim UK akcentom![]()