• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Igrajte kiberpanka ljudi :D

8Venejd.jpg
H6KMIgM.jpg

5xh1uCg.jpg

ZhklmzF.jpg

Gotov i Phantom Liberty, fino su deliverovali nema šta.
Ima brdo da se igra generalno a i OK mi je što je drugačiji ton u odnosu na osnovnu igru, nekako je sve tragičnije u nedostatku boljeg izraza.

E sad utisak mi je bio i da fali malo polisha jer deluje glitchy sve u odnosu na ispoliranu verziju osnovne igre.

Ima i u poslednjoj trećini igre nekih diskutabilnih gameplay odluka koje neće leći svima.

Sve u svemu super je ali kome se ne žuri neka sačeka još koji patch.

A inače ovaj 2.0 overhaul patch mi je onako, ne znam da li mogu da kažem da je upgrade sistem bolji nego što je bio.

Pogotovo kada se posle oko pola godine vratiš u igru, trebalo mi je baš vremena da pohvatam stvari.

Sta mislite koje su sanse da u sequalu naprave da ima kamera iz 3ceg lica?

Veoma velike u poslednjem update-u oko nastavka direktor projetka je rekao da ozbiljno razmisljaju trece lice posto je to najtrazenija izmena bila po anketama koje su sprovodili I komentarima na netu.
Naravno nisu doneli konacnu odluku jos uvek ali defintitvno 3rd person kamera je jedan od opcija na stolu.

Veoma velike u poslednjem update-u oko nastavka direktor projetka je rekao da ozbiljno razmisljaju trece lice posto je to najtrazenija izmena bila po anketama koje su sprovodili I komentarima na netu.
Naravno nisu doneli konacnu odluku jos uvek ali defintitvno 3rd person kamera je jedan od opcija na stolu.
Oleee hvala na ovoj divnoj vesti :D

taman da unište najbolji feature u igri - imerzivnost.

nadam se da neće pokleknuti.

Sta mislite koje su sanse da u sequalu naprave da ima kamera iz 3ceg lica?

Zašto je toliko bitno imati pogled iz trećeg lica. Po meni to bi samo narušilo fantastičnu atmosferu koju igra ima. Sve vidiš proz oči protagoniste. Nema boljeg ugla da se prosto utopiš u svet i lika.

Završih upravo phantom liberty. Odličan quest. Samo su krajevi još gori od originalne igre, Tamo makar imaš makar malo ponosa na ono što si uradio. Ali zato ima odličan deo sa šunjanjem. Bolje od dosta igara koje se zasnivaju na tome.

Last edited:
Zašto je toliko bitno imati pogled iz trećeg lica.
Sta znam sto je meni toliko bitno,moguce da sam navikao na igre iz treceg lica tipa(navescu slicnu igru)Mass Effect koji je po meni uradjen bas kako treba sto se tice kamere kad su borbe on dosta priblizi kameru koja je i dalje iz 3 lica i vidis lika ali je dosta blizu prvom licu..druga stvar je da mi se licno ne svidja gameplay iz prvog lica ok mi je to za VR.treca stvar nekako ne mogu da se sazivim sa likom ako ga ne vidim kao da ne igram sa njim.iskreno ne mogu dobro da definisem ali sam pokusao da objasnim sto sam najbolje umeo :) jos jednu stvar da kazem meni ovo nije presudno ni bitno da li cu igrati neku igru ali mi ceo paket bolje legne ako ima 3 lice

Fizikali...PS dolazi sa kodom za DLC, Xbox ima na disku (ili dva). Svasta pise u komentarima.

Fizikali...PS dolazi sa kodom za DLC, Xbox ima na disku (ili dva). Svasta pise u komentarima.

Xbox je jedina platforma za koju nisam uzeo igru barem jednom. Taman. Dobro je da danas uopste izlaze igre sa DLC-ovima na disku.

Back
Top Bottom