Sta mislite koje su sanse da u sequalu naprave da ima kamera iz 3ceg lica?
Oleee hvala na ovoj divnoj vestiVeoma velike u poslednjem update-u oko nastavka direktor projetka je rekao da ozbiljno razmisljaju trece lice posto je to najtrazenija izmena bila po anketama koje su sprovodili I komentarima na netu.
Naravno nisu doneli konacnu odluku jos uvek ali defintitvno 3rd person kamera je jedan od opcija na stolu.
taman da unište najbolji feature u igri - imerzivnost.Veoma velike u poslednjem update-u oko nastavka direktor projetka je rekao da ozbiljno razmisljaju trece lice posto je to najtrazenija izmena bila po anketama koje su sprovodili I komentarima na netu.
Naravno nisu doneli konacnu odluku jos uvek ali defintitvno 3rd person kamera je jedan od opcija na stolu.
Ljudi hoce GTA i dan danas vecina misli da je CP2077 futuristicka verzija GTA igre.taman da unište najbolji feature u igri - imerzivnost.
nadam se da neće pokleknuti.
Sta mislite koje su sanse da u sequalu naprave da ima kamera iz 3ceg lica?
Sta znam sto je meni toliko bitno,moguce da sam navikao na igre iz treceg lica tipa(navescu slicnu igru)Mass Effect koji je po meni uradjen bas kako treba sto se tice kamere kad su borbe on dosta priblizi kameru koja je i dalje iz 3 lica i vidis lika ali je dosta blizu prvom licu..druga stvar je da mi se licno ne svidja gameplay iz prvog lica ok mi je to za VR.treca stvar nekako ne mogu da se sazivim sa likom ako ga ne vidim kao da ne igram sa njim.iskreno ne mogu dobro da definisem ali sam pokusao da objasnim sto sam najbolje umeoZašto je toliko bitno imati pogled iz trećeg lica.
a de je tebra tvoj opis igre?Veruj nama koji smo odigrali (i vise puta) igru, da za konkretno ovaj svet u Cyberpunk 2077 daleko bolje lezi prvo lice.![]()
a de je tebra tvoj opis igre?
Fizikali...PS dolazi sa kodom za DLC, Xbox ima na disku (ili dva). Svasta pise u komentarima.