• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

image.png

image.png

image.png

image.png

Last edited:
Ultimate Edition uz 2.1 patch izlazi u utorak:

- dodaju metro sa 19 stanica, dostupan nakon Konpeki Plaza misije

- radioport, prakticno walkman za slusanje radia van vozila, gasi se tokom nekih misija i situacija (koje imaju svoj soundtrack)

- izazovniji Adam Smasher

- auto trke dostupne uvek (ne samo u Claire misijama), donose popuste kod autofixera

- novih 5 motora (varijacija)

- akrobacije na motoru

- novi Dzonijev Porsche (kabriolet verzija)

- nove accessibility i HUD opcije

....

...

Last edited:
Ma koliko je cool kada dodaju/sredjuju igru, ludo mi je danas igrati igre na release-u, ne secam se da je ijedna igra prosla bez tone peceva. Kontam da jedino streameri/revieweri igraju igre day one (zbog love) ili ljudi koji mogu vise puta da prelaze istu igru. Za ostalo ne znam kako bi opravdao da nesto igraju odma a ne posle jedno godinu dana polish-a :D

Pola ovih stvari nisu nešto potrebne ali ok, ne smeta.

Koja ke svrha metroa pored postojećeg fast travel sistema?

Ma koliko je cool kada dodaju/sredjuju igru, ludo mi je danas igrati igre na release-u, ne secam se da je ijedna igra prosla bez tone peceva. Kontam da jedino streameri/revieweri igraju igre day one (zbog love) ili ljudi koji mogu vise puta da prelaze istu igru. Za ostalo ne znam kako bi opravdao da nesto igraju odma a ne posle jedno godinu dana polish-a :D

Najcesci je slucaj da ljude bije FOMO samo tako.

Pola ovih stvari nisu nešto potrebne ali ok, ne smeta.

Koja ke svrha metroa pored postojećeg fast travel sistema?

Jos jaca famozna imerzija. I da naravno zadovolje one sto su bili duboko razocarani nakon svih onih trailera sto metro ne postoji u igri.

Ima jedna metro stanica kao fast travel point, to mi je bio kul detalj.

Nije imerzija samo buzzword, ali je veoma subjektivno šta te radi i koji elementi igre te uvuku u svet. Sećam se imao sam jedan prelazak TW3 bez mape, huda, i fast travela, i svidelo mi se, a ne da razumem sto neko drugi ne bi nikad tako igrao nego ni ja ne bih tako igrao u drugim naslovima.

ja sam day1 uživao apsolutno u igri, ali ja sam navikao na bugove u rpg igrama...

Nažalost, sušta istia. Top lista, makar meni najboljih RPGova je spisak katastrofalno bagovitih igara na izlasku. Arcanum: Of Steamworks and Magika Obscura, Fallout New Vegas, Vampire the Masquarade Bloodlines, Cyberpunk 2077, Planescape: Torment itd.

Naravno tu su i igre poput Witcher 3 koje su bile prilično ispeglane od početka ali procenat je i dalje grozan.

Last edited:
yep, to je to :)

previše ljudi koji uopšte nisu iz te priče je uzelo da igra day1 i izdramilo.

Ali ne bi trebalo da bude tako. Znam da je neopisivo opširniji posao, kao i fokusiran na druge ciljeve praviti RPG igru sa stvarno kreativnim i interesantnim idejama i pričama ispričanim na zanimljiv i fascinantan način nego Call of Duty ali svejedno trebalo bi izdati završenu igru. Ili makar igru koju možeš odigrati da na oćelaviš u mđuvremenu.

Nadam se da će Baldurs Gate III imati pozitivan efekat na izdavače da daju razvojnim timovima vreme i slobodu da naprave remek delo. Isto tako da će im dati nekog ko je spreman da lupa glave kada se zalete sa novim idejama koje nikako neće moći biti implementirane ili doprineti kvalitetu iskustva za igrača.

Larian je pokazao da je to moguće pod pravim vođstvom sa pravim ljudima, finansijama i vremenskim rokovima. Ne mora sve da bude na nivou GTA razvojnih okvira.

Last edited:
Back
Top Bottom