O da, dosao je i taj dan, da i ja konacno pocnem da igram Cyberpunk 2077... ne bi skoro dosao na red, da sam nastavio po starom, ali posto mi je nova mantra da igram od najstarijih igra, ka novijim, eto ga CP.
Igrao sam okruglo sat vremena, sve mi se svidja u igri, osim sto mi je kreshovala posle pola sata tokom jurnjave kolima i napucavanjima, ali posto je to bilo prvo pokretanje, oce takve stvari da se dese, kad sam ponovo pokrenuo, prosao sam tu deonicu bez problema...
E da, i senke koje baca vas lik ne izgledaju bas sjajno, zaostaju za ostalim odlicnim tehnikalijama, ali to je to sto mogu da zamerim na pocetku.
Ostavio sam na default kako igra misli da treba, 4K, RT, High, lepo prede 70-80 fps...
Jako dobro izgleda, kvalitetno, najvise me odusevljava koliko je slika stabilna, i bas je prijatna na oko, te neke pasteline boje ili ne znam kako da opisem, su pravi afrodizijak...
Modeli likova mozda i najvise odusevljavaju, uz okruzenje i osvetljenje... bas su detaljni modeli likova...
Dosta gode razne mogucnosti, da mozete da sednete u kola i da vozite, pomislio bi neko, pa to mozes u svakom GTA, ali koliko zapravo ima takvih igara? ne puno.
Tako da svidjaju mi se te neke mogucnosti u igri i osecaj slobode, filmski osecaj, likovi su veoma zanimljivi i konacno sa zapravo zanimljivim dijalozima...
Poceo sam na Hard, kao Nomad... dualsense sa kablom, rade vibracije, cak i adaptivni trigeri, dosta dobro rade kad vozis kola, bas ce mi nedostajati ako odlucim da igram no cable... a najverovatnije cu morati, jer nema podrske za gyro, morace ds4 da radi.
Igracu sa fokusom na assault rifle i sekudarno ce mi biti verovatno hack... ne dize mi se nesto na melee i na stealth...
Zvuk odlican, produkcija ko film, atmosfera odlicna, bas je vrh osecaj biti u igri.
View attachment 20665View attachment 20666View attachment 20667View attachment 20668View attachment 20669