• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Assassin's Creed Mirage

Iako nisu old school SC fazon (koji naravno više gotivim) meni su baš kul igre (Conviction i Blacklist) kao akcione šunjalice. Skoro sam ih ponovo obrnuo na Xbox-u i mogu reći da su zabavne i dalje. Skroz igrive.
Blacklist mi je odličan, odlični nivoi. Jedino fali pravi Sem Fišer.

Miraž je najbliže Splinter Cellu šta ćemo dobiti....

Vala bas, jbt ovo im je cetvrti AC koji je bukvalno carbon kopija prethodnog sa malko drugacijim setting-om.

OK nije "kopija" prethodna 4 nego originalna 3 ;)
Bukvalno su uzeli poizbacivali vecinu bloat-a dodata od Origins-a na ovamo i malo priblizili igru da vise lici na originalnu trilogiju. Znaci posle toliko godina uspeli smo da se vratimo skoro na pocetak :D Grafika je jos uvek losija nego Unity sto je stvarno feat za kojim im orden treba dati :D

Mislim deluje kao OK 6-7/10 igra. Al mi se cini da smo dobili ovako uproscenu igru ne zato sto su ste hteli vratiti korenima nego zato sto ponestaje $$$ :D

OK necu vise da hejtujem, uzivajte u igri :D

Izgleda da ništa nisi video niti pročitao o igri, kamo li igrao.

Mehanika borbe je iz petog i šestog sa kombinacijom stvari iz poslednja tri. Kada kažem kombinacijom ne mislim čista borbena mehanika, nego bukvalno detalji.

Što se tiče samog gameplaya, bukvalno redefinisan Unity i Syndicate, dakle DALEKO DALEKO od prva tri i još više od poslednja tri.

Mislim totalno je okej iznesti svoje mišljenje, ali ovo nije mišljenje nego neistine jbg i čist hejt jer Ubi, ono Ubi izbaci igru, vreme je za pljuvanje. Igra je solidna osmica, fluidna, lepa, opuštajuća totalno.

Skontaj ovaj naslov kao da poslednja tri dela nisu postojala nego nastavili Unity/Syndicate formulu.

Btw igra je $50, ne $70. Tužno je jer neke kompanije naplaćuju 80 za grafiku i 10h gameplaya koje ovde hvalite na sva vrata.

Jedva čekam Avatar da izađe da pljujete i to :D

Jedva čekam Avatar da izađe da pljujete i to :D
Mene Avatar igra interesuje koliko i istoimeni filmovi. Grafički super izgleda i možda će i igra biti dobra, ali jednostavno taj univerzum me ne radi, tako da sam ravnodušan u vezi iste.
A AC je krava muzara serijal in a nutshell.

Avatar je najobicniji reskin Far Cry od trojke pa nadalje...od te igre ne ocekujem ama bas nista. Jedinooo gde ocekujem kao nesto od Ubija, Division 3.
Ubi zasluzuje da se pljuje po njima pun gas

Makar Avatar nije u Dunia engine-u. Ima price da ce FC da se prebaci u potpunosti na Snowdrop.

Ne ocekujem da ce igra biti totalni reskin FC-a, verovatno je Massive ima poneku ideju za dobre FPS aktivnosti posle toliko godina sa Division-om.

Za Avatar sam ubedjen da ce biti feast for the eyes, posto Massive tu ne razocara i pored downgrade-a po kojem su poznati :D

A za AC, OK Wahade zasluzio si poklon.

6kCYrM7.jpg

Sorry morao sam ahaha Sprdam se no hard feelings :) Kontam da je OK igra, al ono brate mogli bi da probaju nesto novo.

Ubisoft se raspada kada je "nešto novo" u pitanju.

Od keca do Unity-a je praktično jedan gameplay. Onda ubodu tu stvar kojom su se ukopali toliko dugo, napokon dobije neku formu nakon prva četiri dela i promene ga u Origins i onda furaju RPG fazon jer je jbg popularno a većina gejmera ima OSD i ne može da prestane dok ne završi sve. Onda se zakopaju sa tim i šta će da rade? Mora da olade malo igrače sa još boljim gameplayom od Unitya ali totalno drugačijem od origins-valhalla.

Iskreno nemam pojma kako bi mogli i šta bi mogli da urade sa gameplayem jer ono... jbg. Fora je u tome je to što je i Splinter Cell puko zbog istog problema, nisu znali šta da rade sa gameplayem, nemaju prosto nikakvu ideju.

Pet delova igre i dosta je, ali evo MGS je to do jaja odradio, ta evolucija je trajala mnogo duže i svaki naslov je bio drugačiji od prethodnog po pitanju mehanike, znači usavršavanje sve do TPP.

CoD ima IDENTIČNU mehaniku već mnogo godina unazad, ali ljudi kupuju jer su ovce.

Makar je Mirage osveženje, zbog toga i prija toliko, ali zaboraviće na ovaj gameplay sa sledećim naslovom, na žalost.

Last edited:
@Revan gde je review? Toliko dugo si čekao igru...
Come to think of it, ne sećam se da si ikad napisao neki review na forumu :unsure:

Back
Top Bottom