• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Krenuo neki dan opet. Planiram neki reflex katana build, pa cemo videti dokle ce ici.

WCoezU6.png

PHTuPz7.jpg

grgeFdN.jpg

Last edited:
Imas sve, ali su toliko stvari doterali u main kampanji da valja preci ponovo sve, barem je to utisak koji sam stekao online :D

Igra se zenski V ovog puta, svi znamo zasto.... :D

Zbunjuje me to, zbog cega je preporuceno? Jer preko starog sejva i vec zapocete igre nemam ono novo drvo skilova i da li gubim jos neke mogucnosti ako sam na starom sejvu?

Pored toga što su izmenili toliko toga da će doživljaj mnogih stvari biti drugačiji i što su neke misije su značajno dorađene (makar tako kažu "na internetu") već je i sistem napredovanja i opreme izmenjen iz korena, do te mere da ti igra oduzme odeću kada učitaš staru snimljenu poziciju. Pogledaj ili poslušaj Gmanlives negde od 5:45

Zbunjuje me to, zbog cega je preporuceno? Jer preko starog sejva i vec zapocete igre nemam ono novo drvo skilova i da li gubim jos neke mogucnosti ako sam na starom sejvu?
Resetiraju ti se svi perkovi i možeš ih opet raspodijeliti po novim skill stablima kako god želiš.

Totalno sam zaboravio koliko je Cyberpunk 2077 dobar. Sećam se da me je oduševio ali posle onoliko pljuvanja po igri zaboravio sam koliko je u stvari igra spektakularna. Iskreno ova poboljšanja me za sada nešto ne dodiruju. Igram zbog atmosfere i priča, ne zbog mehanika. Čak sam počeo da pazim i kako mi lik izgleda što je svarno velika retkost za mene.

photomode_07102023_161159.png

Back
Top Bottom