• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

Vozio sam jednom prilikom EVO X kako taj auto drzi u krivini to je nerealno. Impreza je isto inpresivna mada licno nisam probao. Dve zverine s pocetka veka ne zna se koji je bolji.

umro je kako je i živeo, brzo. nisam nikada bio njegov poštovalac, ali bedak. nije isto izvoditi vratolomije i raznorazne gluposti kolima koja su spremna za to i donekle sigurna i motornim sankama.

Last edited:
Nije on ni blizu bio vozaca kao sto su Gymkhana i ostala njegova sr*** dobro izrezirana. Jel ucestvovao par puta u WRC-u , smotanio se kao da nije u zivotu vozio auto , takve greske je pravio. No, nek mu je laka zemlja

gledaš ti WRC, gde voze "životinje", u reliju se nije snašao ni Kimi, a znamo kakav je on vozač, a Kubica uništio karijeru.

Totalno glup komentar, niko nije ni rekao da je bio fantastičan vozač. Lik je u USA bio ikona, u tom periodu je ponovo popularizovao WRC kojem je splasla popularnost tamo, bio odličan zabavljač... I na kraju, što je bar za nas relevantno, on i njegov Hoonigan brend su se pojavili u skoro svakoj jačoj vozačkoj video igri u poslednjih 10-ak godina.

Totalno glup komentar, niko nije ni rekao da je bio fantastičan vozač. Lik je u USA bio ikona, u tom periodu je ponovo popularizovao WRC kojem je splasla popularnost tamo, bio odličan zabavljač... I na kraju, što je bar za nas relevantno, on i njegov Hoonigan brend su se pojavili u skoro svakoj jačoj vozačkoj video igri u poslednjih 10-ak godina.
Totalno me zabole pedu za njega

Svaka cast Tesli, struktrurna jacina baterije je sprecila da se se auto skupi u loptu i zdrobi sve unutra.

Ko možda nije upoznat sa ovim zanimljivim delom istorije električnih automobila:

Pratim malo ovaj kanal u poslednje vreme. Daje poštovanje Japancima, što je uvek plus kod mene.

Back
Top Bottom