• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

Malo tradicionalniji [ozbiljniji] dizajn, i ovo bi se super prodavalo u evropi.

Ali kad-tad ce Fiesta/Polo/Fabia/itd stici u elektricnoj formi. Za sada se stari proizvodjaci polako elektrifikuju [osim VW], i kad naprave elektro model u njega ubace sve premium opcije da bi cena bila sto veca [da bi fabrike za jeftinije ICE modele i dalje radile u fulu].
Ne mislis da je logicniji zakljucak da ne mogu da naprave dovoljan broj elektricnih automobila, pa da se fokusiraju na skuplje, posto ce ih manje prodati?

Zasto bi stitili stare fabrike da rade u fulu, kad mogu da preotmu deo trzista konkurenciji?

sad tek vidim ali mnogo vise mi se svidja zadnji deo sportske (lauda) verzije. ne znam zasto tako nije ni na normalnom modelu, barem gornji deo sam svetlima i ventilatorom.

6oj5How.jpg

Ako je moguće za 17.5k napraviti EV sa dometom od 170km živim u nadi da je za 25k moguće napraviti EV sa solidno većim dometom.

Fino ~5000e eletro motorce iz Spanije [A1 kategorija].

Dobar pokazatelj koliko ima prostora za unapređenje tehnologije na raznim poljima i do jaja atmosfera videa u Mercedes hangaru. :)

Ode dizel na 198 rsd, veselo. Doduše ja bih dizel zbog čađenja stavio na 250 rsd. :D

A benzin pojeftinio, mora od neceg kampanja da se plati.

Kakvo crno cadzenje u drzavi gde su termoelektrane glavne?

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Termoelektrana ne prolazi na pola metra od mene kad se šetam ulicom. :D

Termoelektrana je konstantno pola metra od tebe [emoji1787]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom