• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

Nisam provalio u kom delu videa kažu koja je cifra?

U production timeline. 41-42k evra za običan, oko 55k za sportski model.

U production timeline. 41-42k evra za običan, oko 55k za sportski model.

Jebote, mislio sam da će biti jeftinije s obzirom da je baterija samo 30kW.
Ako ništa barem će biti pokazatelj da i sa manjom baterijom može da se dobije pristojan range ako auto nema dve tone.

25k za auto koji može ozbiljan deo energije da dobije od sunca, videćemo da li će to stvarno biti dostižno.

Sunce nikad jace, obzirom da nas cekaju sve toplija leta, ima da przi, a auto da pici samo tako :D

Malo da puste kineze, bice za 30k elektricne luksuzacije

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Da, dugo se prica o Apteri.

Videcemo kako ce im krenuti kada najzad zapocnu proizvodnju. Ako ne budu pazili, tu mogu da izgube celu kompaniju, mada koncept im je toliko dobar da ce sigurno biti kopija cak i ako Aptera propadne.

šta li ovi drici matori imaju protiv Evo-a, prvo u TG, a sada i u grand tour:

vTErgyn.jpg

srce me je zabolelo kada ga je slupao

To još postoji? Znam da su nešto krajem 3. sezone pričali da završavaju, a to je davno bilo 😅

Svojevremeno sam bio veoma blizu da kupim jedan Evo. Ali je razum prevladao. Pored motora mnogo bi mi bilo da odrzavam i jedan takav auto. Mada i sada kad vidim neki uzivo srce mi zaigra.

Svojevremeno sam bio veoma blizu da kupim jedan Evo. Ali je razum prevladao. Pored motora mnogo bi mi bilo da odrzavam i jedan takav auto. Mada i sada kad vidim neki uzivo srce mi zaigra.
Vozio sam se u EVO VII tamo negde '04/'05. Koja je to zver lebe mekani... Mada ja sam uvek više gotivio Impreza-u WRX STI 2006 :) Dečački san

Back
Top Bottom