Pogledaj video. Nema. Čak ni to jedno sedište nije serijsko već karbonska kadica. Pitanje je i da li stvarno ima vrata.Auto stvarno ima prava sedišta pozadi tako da ono što se mene tiče računa se.![]()
Klasicno kinesko obmanjivanje. Jedino sto ce biti zanimljivo je kako se svabama obija o glavu njihova opsesivna halapljiva borba da se dodvore azijskom trzistu i otkinu dio kolaca. Kinezi gutali dok nisu iskopirali vise-manje sve i onda ih odjebali.
Auto jeste brzo i naravno da je marketing bullshit ali ja ne pricam o Nurburgringu. Pricam o tome kako su njemacki proizvodjaci automobila godinama vrsili razne vratolomije da se dodvore azijskom trzistu i zacementiraju poziciju ozbiljnog igraca tamo (Merc, VW). Plan je krenuo u pogresnom smjeru pa sad kineske kopije upitnog kvaliteta prijete da prevladaju EU trzistem, kinezi rade agresivan marketing, VW u banani, itd. Ni jedni, ni drugi nemaju ozbiljan kvalitet pa da biram favorita, samo mi je zanimljivije posmatrati trziste produkcijskih putnickih automobila nego rekorde unutar fiktivnih kategorija na Nurburgringu.Ne kapiram o kakvom dodvoravanju ovde pričaš. Svi mogu da zakupe Nirbugring a ovi su ga zakupili na baš malecni period. Bukvalno su odvezli 2 kruga od kojih je ovo bio drugi.
Očigledno se nisi vozio u trabantuTaj sto je radio ovaj video rewiew za juga sigurno nije vozio poljskog fijata (peglicu ili se bar vozio u njemu) ubedljivo najvece sranje od auta...
Jesam,ujak je imao trabanta i baš je bio ok a varburg je bio kao dodz vajper a njih,kasnije je imao varburgOčigledno se nisi vozio u trabantu![]()