• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

acb.jpg

Šaomi se ne šali. Mada malo, ili malo više, slobodno interpretira činjenice, rezultat je i dalje impresivan. Posebno ako se uračunaju otežavajuće okonosti.

Auto stvarno ima prava sedišta pozadi tako da ono što se mene tiče računa se. :)

Auto stvarno ima prava sedišta pozadi tako da ono što se mene tiče računa se. :)
Pogledaj video. Nema. Čak ni to jedno sedište nije serijsko već karbonska kadica. Pitanje je i da li stvarno ima vrata.

Klasicno kinesko obmanjivanje. Jedino sto ce biti zanimljivo je kako se svabama obija o glavu njihova opsesivna halapljiva borba da se dodvore azijskom trzistu i otkinu dio kolaca. Kinezi gutali dok nisu iskopirali vise-manje sve i onda ih odjebali.

Klasicno kinesko obmanjivanje. Jedino sto ce biti zanimljivo je kako se svabama obija o glavu njihova opsesivna halapljiva borba da se dodvore azijskom trzistu i otkinu dio kolaca. Kinezi gutali dok nisu iskopirali vise-manje sve i onda ih odjebali.

Pa i među prototipovima je 3 najbrži a dve deonice su bile mokre i na 15ak sekundi gas nije radio jer je bukvalno list sa staze blokirao senzor brzine na točku. I dalje je neverovatno brz samo je klasično marketinško proseravanje. Da je staza bila skroz suva i da se taj list nije zalepio bili bi brži i od Lotus prototipa i samo bi Porše napravljen za nirburgring bio brži.

Ne kapiram o kakvom dodvoravanju ovde pričaš. Svi mogu da zakupe Nirbugring a ovi su ga zakupili na baš malecni period. Bukvalno su odvezli 2 kruga od kojih je ovo bio drugi.

Ne kapiram o kakvom dodvoravanju ovde pričaš. Svi mogu da zakupe Nirbugring a ovi su ga zakupili na baš malecni period. Bukvalno su odvezli 2 kruga od kojih je ovo bio drugi.
Auto jeste brzo i naravno da je marketing bullshit ali ja ne pricam o Nurburgringu. Pricam o tome kako su njemacki proizvodjaci automobila godinama vrsili razne vratolomije da se dodvore azijskom trzistu i zacementiraju poziciju ozbiljnog igraca tamo (Merc, VW). Plan je krenuo u pogresnom smjeru pa sad kineske kopije upitnog kvaliteta prijete da prevladaju EU trzistem, kinezi rade agresivan marketing, VW u banani, itd. Ni jedni, ni drugi nemaju ozbiljan kvalitet pa da biram favorita, samo mi je zanimljivije posmatrati trziste produkcijskih putnickih automobila nego rekorde unutar fiktivnih kategorija na Nurburgringu.

Ja sam fan Porsche automobila ali su se nevjerovatno ubezobrazili posljednjih par godina. I dalje su mi najprimamljivija auta na trzistu ali sto vise konkurencije to bolje pa makar i u vidu EV.

Kineski upitan kvalitet mi je bolji od provereno ništa specijalnog EU/DE kvaliteta po prenapucanim cenama.

Jesu, cijene su bas nerealne ali ni kinezi nemaju bas bagatelnu ponudu. Nista novo pod suncem, svi zele maks profit. U svakom slucaju je zanimljivo doba.

Da imamo cene po kojima se prodaju u Kini bilo bi više nego adekvatno jeftini. Ali tu se ne pitaju samo Kinezi.

Back
Top Bottom