• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

Jesam,ujak je imao trabanta i baš je bio ok a varburg je bio kao dodz vajper a njih,kasnije je imao varburg :)
Bio OK? MEni je bio gori od pegle. Bučniji, smrdljiviji... jedino su sedišta bila udobnija i bilo je više prostora. Ali džabe prostor kada ne možeš da pričaš sa čovekom pored sebe a da se ne dereš i smrdi ko kuga.

Bio OK? MEni je bio gori od pegle. Bučniji, smrdljiviji... jedino su sedišta bila udobnija i bilo je više prostora. Ali džabe prostor kada ne možeš da pričaš sa čovekom pored sebe a da se ne dereš i smrdi ko kuga.
Jakov auto nije smrdeo,bio je bucniji jer peglica ima dva klipa a pored toga u trabantu je bilo dosta vise mesta i udobnije jedino je karoserija bila jedna od lošijih generalno...Da ne pričam o tome da sam u peglici osetio svaki prelaz preko neravnine i ne daj boze rupa...Dok je sve to ovde bilo puno prihvatljivije .

Jakov auto nije smrdeo,bio je bucniji jer peglica ima dva klipa a pored toga u trabantu je bilo dosta vise mesta i udobnije jedino je karoserija bila jedna od lošijih generalno...Da ne pričam o tome da sam u peglici osetio svaki prelaz preko neravnine i ne daj boze rupa...Dok je sve to ovde bilo puno prihvatljivije .

Kako u Tojoti testiraju kvalitet?
Ubace mačku i zatvore auto. Ako mačka ujutru još diše ne dihtuje.
Kako u zastavi testiraju kvalitet?
Ubace mačku i zatvore auto. Ako ujutru mačke nema, ne dihtuje.

Last edited:
Novi izgled uopšte ne podseća na jugića, svi ostali modernizovani klasici kao fića, buba, mini moris su mnogo bolje dizajnerski ispali

Back
Top Bottom