• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

Gledam već par dana po malo uživo Goodwood Festival of Speed.

Nemam pojma šta se dešava ali je zabavno i ima svakakvih automobila:

Mazda najavila da će nova MX5 imati neku vrstu elektrifikacije. Ne protivim se, samo da se ne odrazi (osetno) na težinu auta.

Ne sviđa mi se nešto, ali deluje da će biti opasan konkurent Supri.

+1 za frizider.

Ja se najvise pitam kada ce neki OK elektro kinez u rangu Fabie/Punta stici kod nas. To bi mozda i mogao da priustim sa jafinom platom ako ne jedem par godina. :D

Konačno da se mogu videti solarni paneli i na nečemu sa velikom šansom da postane best buy.

Jebo panele, daj projektor :) Sutra bih ga po ovoj ceni ovde kupio. Moraju doci do evrope da obore cenu zapadnjacima.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Jebo projektor, daj mi u svakom autu ovu genijalnu varijantu da ga pretvoriš u mega krevet.
Još lepo podesiš temperaturu koja ti odgovara za spavanje i to finansiraš sunčevom energijom.

Kupio bih ga i ja sutra po toj ceni bez obzira na nepostojeću infrastrukturu za punjenje, ne bih dinar žalio.

Mislim da su ti paneli premali za ozbiljniju upotrebu, vise bih voleo da je ceo krov jedan ogroman panel.

Opet su dobri kao demonstracija masovnije upotrebe. A i kaže lik da napune u dobrim uslovima 1Kw dnevno što za ovaj auto znači 8-9km. Neka bude i 4km dnevno po lošijim uslovima to je 120km mesečno, malo li je?

Svakako je dobar osećaj i da ti auto napuni 2% baterije dnevno sam.

Ja bih radije da se ulaze u infrastrukturu, prave farme panela i eventualno garaze i zgrade prekrivaju panelima. Ovo mi u realnim uslovima izgleda skoro pa beskorisno.

Back
Top Bottom