Tek sam skoro saznao za Nissanov pristup hibridima koji radi tako što samo električni motor pokreće auto a benzinski samo puni bateriju.
Fora je što na taj način benzinski motor može uvek da radi na broju obrtaja na kojem je najefikasniji a sa druge strane auto se bolje vozi nego klasičan hibrid jer elektromotor svakako ima mnogo više njutna nego SUS i to odmah dostupnih.
Po meni super fora i dosta bolje od "klasičnih" hibrida. Nissan Note e-power ima 280 Nm i ide do 100 za 9 sekundi a troši 5l, po meni prilično impresivno.
Mene ta brojka nesto ne impresionira. Moderni dizel ne trosi vise. A performanse su vrlo slicne. Jedino sto je torque uvek tu a ne u nekom rangeu. Nosio sam se mislju nekog ze renoa skoro ali varijable su prevelike u odnosu na benefite sa 100km dometa. Ful elektro bi bila prava stvar ako sidje u mase pre nego sto litijum bude skuplji od zivota
Pa torque je tu plus nemaš uopšte brzine odnosno prekide u prenosu snage.
Generalno se slažem da je sve to i dalje mnogo tehnologije i para koje nećeš povratiti sem ako nisi taksista ali je zanimljivo pratiti.
Svakako mi se ovo više sviđa nego klasičan hibrid jer ne postoji kick in benzinskog motora plus što praktično voziš full EV što se tiče ponašanja auta.
Ja samo cekam ful elektro koji mora da proizvodi zvuk zbog pesaka i hakovanje toga da ide konstantno onaj zvuk iz south parka kad motoristi vicu brm brm brm
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.