Ja sam isto uvezao. Vratis pdv i mnogo sigurnija kupovina, servisne knjige i sve ostalo...Zato sam se ja bio sam organizovao oko uvoza sa placa iz Nemačke.
Inače sad sa ovim zrelijim mozgom gde mi je primarno da mi je auto pouzdan i da se ne stresiram oko kvarova mislim da bih pre uzeo novu Daciu nego nešto mnogo bolje a starije.
Svi ti mali trose tako, pa i veliki. Nisan mi trosio tako 5 do 8l dizela, a mecka trosi od 6 do 9l benzina autoput/grad varijanta. Nisan mi bio 2.2l 104ks, a mercedes je 1.8l 184ks. Ni jedan ne trosi manje od 5, cak ni hibridi.Evo ti 2006-o godiste
Benzinac u proseku 5-6 l trosi mozda i manje drugi ce bolje znati
Svi ti mali trose tako, pa i veliki. Nisan mi trosio tako 5 do 8l dizela, a mecka trosi od 6 do 9l benzina autoput/grad varijanta. Nisan mi bio 2.2l 104ks, a mercedes je 1.8l 184ks. Ni jedan ne trosi manje od 5, cak ni hibridi.
Ne znam kako se ponasaju ti mali automobili u bgu, sa svim tim uzbrdicama. Drugar ima corsu na tri cilindra i to je bas slabo, a trosi isto kao i sve ostalo. Moj glas bi isto isao Yaris-u od svih pomenutih do sad, eventualno Polo, ali ne znam koliko to ulazi u tu cenu.
kakva zver od auta