• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

Kada bi ljudi znali kako preprodavci biraju automobile koje uvoze u Srbiju niko im ne bi dao ni dinara.

Zato sam se ja bio sam organizovao oko uvoza sa placa iz Nemačke.

Inače sad sa ovim zrelijim mozgom gde mi je primarno da mi je auto pouzdan i da se ne stresiram oko kvarova mislim da bih pre uzeo novu Daciu nego nešto mnogo bolje a starije.

Zato sam se ja bio sam organizovao oko uvoza sa placa iz Nemačke.

Inače sad sa ovim zrelijim mozgom gde mi je primarno da mi je auto pouzdan i da se ne stresiram oko kvarova mislim da bih pre uzeo novu Daciu nego nešto mnogo bolje a starije.
Ja sam isto uvezao. Vratis pdv i mnogo sigurnija kupovina, servisne knjige i sve ostalo...

I ja sam isto uzeo na placu u nemackoj.

Evo ti 2006-o godiste
Benzinac u proseku 5-6 l trosi mozda i manje drugi ce bolje znati
Svi ti mali trose tako, pa i veliki. Nisan mi trosio tako 5 do 8l dizela, a mecka trosi od 6 do 9l benzina autoput/grad varijanta. Nisan mi bio 2.2l 104ks, a mercedes je 1.8l 184ks. Ni jedan ne trosi manje od 5, cak ni hibridi.
Ne znam kako se ponasaju ti mali automobili u bgu, sa svim tim uzbrdicama. Drugar ima corsu na tri cilindra i to je bas slabo, a trosi isto kao i sve ostalo. Moj glas bi isto isao Yaris-u od svih pomenutih do sad, eventualno Polo, ali ne znam koliko to ulazi u tu cenu.

Svi ti mali trose tako, pa i veliki. Nisan mi trosio tako 5 do 8l dizela, a mecka trosi od 6 do 9l benzina autoput/grad varijanta. Nisan mi bio 2.2l 104ks, a mercedes je 1.8l 184ks. Ni jedan ne trosi manje od 5, cak ni hibridi.
Ne znam kako se ponasaju ti mali automobili u bgu, sa svim tim uzbrdicama. Drugar ima corsu na tri cilindra i to je bas slabo, a trosi isto kao i sve ostalo. Moj glas bi isto isao Yaris-u od svih pomenutih do sad, eventualno Polo, ali ne znam koliko to ulazi u tu cenu.

Ne trosi ni moj puno 8-12 dizela,zavisi koliko gazim gas.
Ako bih stavio autopilota da ja samo upravljam on ga spusti na 7-7,5 pricam o 3.0D motoru jebem li ga 270 konjskih valjda ili 280

Corsu sa motorom od 3 cilindra treba izbegavati ne trosi nista manje a malo snage. Takodje i sam motor je problematican. Nisu ni motori 1.2 i 1.4 sa 4 cilindra nesto preterano jaki ali mogu dobro da se nose sa gradskom voznjom cak i na uzbrdicama.

Yaris nije neki opskuran automobil koji se retko viđa, naravno da ima :LOL:

Drug mi prica da je mnogo teze naci delove nego za Clio, moguce da nije bas toliko upucen.

5f969ac32ccfdf00860a652d487fa077.jpg

Nes jebat sa tom shalt tablu :)
Realno retko ruzan auto.

Sećam se da smo kolegu sa faksa zezali jer vozi Yarisa koji je u tom nekom periodu bio proglašen za najgej auto na svetu :D

Back
Top Bottom