• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alan Wake (Remastered)

Do mene je. ;) Kada o necemu ne znam dovoljno ili imam manjak iskustva, cutim i slusam umesto serendanja i mudrovanja. I online i uzivo, jbg.

Zato me trigeruje takvo (nadmeno) serendanje i mudrovanje.
Opusti se, svi smo puni tripova, svako se bori sa svojim 😂🤗

Ja bih rekao da mene mrzi vise da koristim m+kb ako ne moram, iako imam g903 i mehanicku tastaturu. Trenutno igram Max Payne 3 sa Xbox Elite Series 2 kontrolerom i ne vidim sebe da igram drugacije at all.

Nisam bio upućen da su napravili i prikvel seriju za igru. Neko je to uspeo da sačuva od zaborava i sklopio svih 6 epizoda u jedan kratki film. I moram vam priznati, da stvarno treba iskazati poštovanje ka njoj. Vidi se da je budžet bio nula, ali su maksimalno iskoristili atmosferičnost i mali broj lokacija tog grada koji je poslužio za inicijalnu igru. Fascinantno je kako su pametno u montaži doradili razne momente koje štrecaju, a i dovode do nelagode od dugih i statičnih kadrova (Lynch tm) i posve bizarnih likova i događaja. Na momete sam bio, ma mora da je Lynch ovo gledao pre pravljenja The Return i uzeo inspiraciju. :)
Preporuka, kratko je, ali i slatko, ako vam treba dodatni fiks Alan Wake univerzuma.

Za konzole odlican remaster, za PC, upitno.
Nikako neko da napravi uporedjivanje sa PC verzijom, tu sem cutscenova ja ne vidim nista primetno bolje.

Face su promenjene, to je i jedini deo igre koji je bio kritikovan od same premijere.

Haha, svidja mi se izgovaranje recenice "So deep it makes you think it's not a lake at all" :D

Alan Wake Remastered is a fairly inessential upgrade for existing fans, but this moody mystery is still well worth a look for newcomers.

Drugim recima, ovo je samo za PS5 i generalno igrace koji je nikad nisu igrali.

Back
Top Bottom