• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alan Wake (Remastered)

Popravili su face...ali mi nekako wake i sad izgleda bezveze.

Alan Wake Remastered is a fairly inessential upgrade for existing fans, but this moody mystery is still well worth a look for newcomers.

Drugim recima, ovo je samo za PS5 i generalno igrace koji je nikad nisu igrali.
Pa videlo se odmah na početku iz aviona da nikakve razlike vredne pomena nema, čak se meni na mnogim slikama više svidela estetika originala. Oriiginal izgleda super, upitno je da li lica iako imaju više poligona izgledaju bolje a i to su nevažne stvari za ovakvu igru. Ovo je samo muža fanova i pokušaj ubeđivanja mlađih igrača da kupe i odigraju ovu igru.

Koliko god voleo Remedy moja preporuka da ne bacate pare jer to daje dodatni signal developerima i izdavačima da uvaljuju potpuno nepotrebne i upitne remastere kao ovaj umesto da prave nove kvalitetne igre. Igrajte original ako ste ga već kupili ili dobili besplatno kad se delio više puta, a ako ga nemate, kupite njega za mnogo manje para od ovoga.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ne bih imao problem da su je izbacili samo za konzole, ovako za PC ne pije vodu, osim jedino kao neki free update za vlasnike originala...
Tu ga najavljivali kao ne znam sta, ja se obradovao, a ono na kraju prakticno ga nisu ni pipnuli, pa onda nemojte ni da ga najavljujete za PC.

Ne kontam zato remasterovan model izgleda tako retardirano

View attachment 2929

Alanu su promenili lični opis, izgleda glupavo, kao da su mu radili eyebrow lift i operaciju kapaka.

jere-burns-plastic-surgery.jpg

Back
Top Bottom