• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alan Wake (Remastered)

Stvarno lošije izgleda faca, što se tiče ostalih stvari meni je to okish upgrade.

Koliko god voleo Remedy moja preporuka da ne bacate pare jer to daje dodatni signal developerima i izdavačima da uvaljuju potpuno nepotrebne i upitne remastere kao ovaj umesto da prave nove kvalitetne igre. Igrajte original ako ste ga već kupili ili dobili besplatno kad se delio više puta, a ako ga nemate, kupite njega za mnogo manje para od ovoga.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ovo je vrlo potreban remaster (bar kad su konzole u pitanju) pošto je u pitanju igra koja je bila dostupna samo za Xbox 360 i PC, a govorimo o fenomenalnoj igri.
Takođe, vreme, budžet i generalno resursi su neuporedivi za remaster i novu igru, remaster se može odraditi i za 6 meseci dok razvoj nove AAA igre u proseku traje 3+ godine, tako da nije kao da bi Remedy napravio novu Alan Wake da nije uradio ovaj remaster.

Kad su te smesne cene za argentince, pitam se koliko bi kostalo kod nas?
Ne znam ko je veca beda, mi ili oni...

Sad zavisi sta je kome mnogo, meni ovo izgleda dosta bolje, vecina remastera podigne rezoluciju, malo teksture i to je to, ovde je dosta toga doradjeno. da je grafika jos vise promenjena usli bi u remake.

Generalno original je svetliji i ostriji, remaster mutan i mracan, ali ima i nekih stvari gde je remaster bolji, hteo sam da preskocim, ali sada razmisljam, cudno izgleda, negde mi je original bolji, negde remaster, bas sam na pola-pola... Nisam skoro igrao igru, presao sam je samo jednom davno, tako da mozda i dam sansu.

Kupovina prosla uspesno

Na kojuforu se kupuje na argentinskom naogu?
Jer mora da se pravi novi nalog kao na playstationu ili se promeni region konzole?
Imam nmački nalog nisam ni znao da može neki drugi pošto je tada pre dve god to jedini način bio da povežem našu visa karticui kupim nešto direktno sa ms stora...

Back
Top Bottom