• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alan Wake (Remastered)

Na kojuforu se kupuje na argentinskom naogu?
Jer mora da se pravi novi nalog kao na playstationu ili se promeni region konzole?
Imam nmački nalog nisam ni znao da može neki drugi pošto je tada pre dve god to jedini način bio da povežem našu visa karticui kupim nešto direktno sa ms stora...
Moras da kreiras nov nalog na konzoli. Prethodno u settingu/location stavis region Argentina i restartujes konzolu. Prilikom kreiranja naloga, kada te pita za adresu dodaj neki grad iz Argentine i postanski broj. Koristi google maps za tacnu adresu. Evo ti pomoc iz prve ruke- Rosales 8240, B7608, Mar del Plata. Onda dodas karticu (broj, expire date, ccv) i to je to. I onda sa tog novog naloga kupujes igre iskljucivo kao GIFT i saljes sebi na primarni nalog (dodaj sebe za frenda). Na PC- skini VPN aplikaciju ( ne rade sve) mogu kasnije proveriti koja je moja. Stavis lokaciju argentina. E na kraji se ulogujes na svoj xbog nalog na PC i u sekciji redeem kod redimujes. Igra ce biti dodata u tvoju biblioteku. Ukoliko ti je ukljucen xbox tokom redimovanja nece se igra pojaviti u biblioteci dok ga ne restartujes. Uzivaj u carima jeftinih igara i kupi CRash Banducoot kvadrilogiju za 1600 dinara.[emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Moras da kreiras nov nalog na konzoli. Prethodno u settingu/location stavis region Argentina i restartujes konzolu. Prilikom kreiranja naloga, kada te pita za adresu dodaj neki grad iz Argentine i postanski broj. Koristi google maps za tacnu adresu. Evo ti pomoc iz prve ruke- Rosales 8240, B7608, Mar del Plata. Onda dodas karticu (broj, expire date, ccv) i to je to. I onda sa tog novog naloga kupujes igre iskljucivo kao GIFT i saljes sebi na primarni nalog (dodaj sebe za frenda). Na PC- skini VPN aplikaciju ( ne rade sve) mogu kasnije proveriti koja je moja. Stavis lokaciju argentina. E na kraji se ulogujes na svoj xbog nalog na PC i u sekciji redeem kod redimujes. Igra ce biti dodata u tvoju biblioteku. Ukoliko ti je ukljucen xbox tokom redimovanja nece se igra pojaviti u biblioteci dok ga ne restartujes. Uzivaj u carima jeftinih igara i kupi CRash Banducoot kvadrilogiju za 1600 dinara.[emoji1]

hvala na pomoci ali komplikovano to za moj mozak,inace imam sve kresh igre na xboxu (svetogrdje :D )

@Undenis mozda nebi bilo lose ovaj tekst sto sam gore napisao da ima zasebnu temu, tipa: Kreiranje naloga na argentinskom store-u i kupovina igara" u Xbox sekciji. Mozda ce nekom trebati.

Igra je radila u 540p na x360, morace jos da obore grafiku za Switch. :D

Ako je Xenoblade mogao tu i tamo raditi u 360p, moći će i Alan Wake. :ROFLMAO:

Odlučih da krenem da igram AW2 i taman da ga upalim,
predomislim se i upalim AW Remastered da se prvo podsetim priče keca kojeg sam igrao pre desetak godina koji mi je tada bio super,
i vrlo mi je drago što sam tako odlučio.

Pređoh igru i oba DLC-a, i dalje vrhunska igra, meni jedna od najboljih horor igara ikada a možda i u top 10 igara ikada.
Atmosfera, prezentacija, priča, setting i lokacije kidaju, grafika dobra, gameplay i napucavanje vrlo zanimljivi,
jedina mana po meni i ono što odskače od ostatka igre su modeli likova i kretanje Alana.

Naredni na redu je AW2. :)

Last edited:
AW2 je veoma blisko povezan sa kecom, vredi se podsetiti price i imena likova iz keca.

Odlučih da krenem da igram AW2 i taman da ga upalim,
predomislim se i upalim AW Remastered da se prvo podsetim priče keca kojeg sam igrao pre desetak godina koji mi je tada bio super,
i vrlo mi je drago što sam tako odlučio.

Pređoh igru i oba DLC-a, i dalje vrhunska igra, meni jedna od najboljih horor igara ikada a možda i u top 10 igara ikada.
Atmosfera, prezentacija, priča, setting i lokacije kidaju, grafika dobra, gameplay i napucavanje vrlo zanimljivi,
jedina mana po meni i ono što odskače od ostatka igre su modeli likova i kretanje Alana.

Naredni na redu je AW2. :)
Meni je kec i dalje bolje kompletno iskustvo ali je zato dvojka vizuelno mozda najlesa igra ove generacije :)

I ja sam odigrao remastera pre koju nedelju, prvi put i presao komplet igru. Još jedno sjajno remedy iskustvo, malo arhaicno danas, ali bez obzira...

Malo da se slegne sve pa idem na dvojku...

Back
Top Bottom