• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Dobro barem je ima :D Vise sam mislio na integraciju price u igru, u d4 imas solidan broj animacija bilo da su cgi ili real time, dosta vise voiced sekvenci itd... :D

Last Epoch za sada je pure gameplay.

Kao fan FF serijala morao sam da overim Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Retko kad me neka igra ostavi u nedoumici da li mogu da je smatram dobrom ili ne.

Prica nista posebno ali je podnosljiva. Glavne misije jednolicne skoro svaka se svodi na prodji kroz dungeon ubi bosa na kraju pa iznova isto to. Sporedne misije su jos gore po tom pitanju.

Borba je dosta komplikovana na pocetku ali se kasnije uhodas. Jos kada koristis klasu koja ti legne ume da bude veoma zabavna. E tu dolazimo da najveceg problema igre. Veoma cesto si primoran da menjas klasu da bi mogao da otkljucas bolje i jace klase. Pa se cesto desava da si primoran da menjas stil igre mimo svoje volje. Taman se naviknes i krenes da uzivas u klanju neprijatelja pa onda moras da odaberes neku slabiju klasu sa kojom moras da pristupis borbi na potpuno razlicit nacin. Pa dok je izlevelujes muka ziva.

Jos jedan veliki problem je invntar. Naime igra zahteva da se veliki deo vremena provede u inventaru. Kreatori su bili toga svesni pa su raznim olaksicama pokusali da skrate to vreme ali nisu uspeli u potpunosti. Od svog vremena provedenog u igri bar sam cetvrtinu proveo u meniju ako ne i vise.

Na kraju igra ima dosta mana ali ume da bude dosta zabavna. Meni kao FF fanu nije zao sto sam odvoio vreme da je zavrsim ali ne verujem da bi legla svakome.

Sinoc poceo da igram Tomb Raider Remastered. Bem ti ni sam ne znam kako smo kao klinci izvalili bilo sta back in the day gde se sta nalazi bez ikakvih gajdova i mapa. Dizajn nivoa: ako jedva primetis neku kocku u cosku, e tu treba se penjes....a da bi presao nivo, ides sve vreme napred da bi posle morao odes skroz nazad od mesta gde si poceo jer tu je dalji progress lol. Zvuci kao da kukam al iskreno uzivao sam i mislim da cu da se iscimam da odigram sva tri dela, nisu nesto predugi.

Kontrole iskljucivo d-pad, thumbstick cao zdravo. Ako cu da budem iskren, pre bih igrao originalni graphics mode jer je svetliji. Na remastered neki delovi su tolko mracni, skroz zaobidjes neke bitne deonice jer ih nisi ni video. Sve. u svemu, fun tortura al sam ocekivao malo vise "quality of life" pomagala. Neka mini mapa na primer, da ne moras 10 puta da klikces da bi jedan kamen pogurao do kraja zida itd. Pogotovo ako imate turski gamepass, uzmite, igra je $4.

WhatsApp-Image-2024-03-02-at-21.56.04.jpg

U tim starim Tomb Raider igrama je lako bilo zaključiti gde treba ići zbog prostote geometrije ali autori su umeli da budu zlotvori sa preciznošću i suludim kombinacijama poteza potrebnim da se dosegne cilj. Na jednoj prostoriji u Tomb Raider III sam potrošio par dana 😅. Za divno čudo TR2 sam proleteo u poređenju sa TR1 i TR3.

download (11).jpg
Navukao se na ovo sranjce. Grafika je ekstra za 3ds igru, jedino mi se ne svidja sto su likovi chibi ali ide nekako uz Toriyamin dizajn. Borbe su zabavne, 5 na 5 postoji neka vrsta "weapon" trougla kao u fire emblemu i pozicioniranje likova igra veliku ulogu kod napdanja i branjenja.
Pored toga moze da se regrutuje tona likova iz serije i anonimusa ekskluzivnih za igru.
I glavni gimmick do koga jos nisam stigao su valjda fuzije izmedju dva ili vise likova kojih ima 800 ili 1000 @_@

Poceo sinoc Spiderman 2..sta je ovo braco, na konzoli podesavanja gora nego na PC-ju i totalno nejasna...nikako da nadjem ono pravo.. probao sam fidelity-uncapped-vrr auto, onih nahvaljenih magicnih 40 frejmova i meni se to oseti i primetim da nije 60 i ne mogu tako da igram. Podesio na performance-smoothed i vrr na auto i tu je vec druga prica ali da se primetiti da jadnije izgleda. Koji su najbolji settingsi za ovu igru? Na PC bre odvrnem sve na max i teraj XD
Tv je C1, Vrr ukljucen i sve je kako treba, u meniju konzole VRR na auto

Gta 100%ovan. Balatro ozbiljna sekta, probajte.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Pređoh juče Batman: Arkham City.

Bitno je znati da nisam preterano ljubitelj Betmena. Nije da ga ne gotivim, nego nisam mnogo upoznat s likom. Pogledao sam Batman Returns, Batman Forever i the Dark Knight. Od igara sam prešao samo Arkham Asylum, a stripove nisam čitao.

Igra mi je fino legla. Priča mi je skroz na mestu, iako bih voleo da se manje vrti oko Jokera (što i jeste slučaj donekle), a i kraj mi je nekako meh. Držala me do kraja. Mislim da je pomoglo to što igra nije preterano dugačka (ako se ne cimate mnogo oko Riddler trofeja). Blesavo mi je što za drugi kraj moram da odradim sve Riddler gluposti, previše ih ima. Kapiram da to duplira dužinu igre, ali neka, nije za mene. Nemam pojma da li je Cat Woman DLC ili deo priče, ali je okej uklopljeno u igru.

Grafički mi je i dalje sasvim okej, iako je lako primetiti da je igra stara preko 10 godina, ni malo nije uticalo na konačan utisak. Muzika je okej, ali je povremeno umela da me iritira kad se zaleti. Dopali su mi se zvukovi mlaćenja, nebitno da li delim ili primam batine. Što se mlaćenja tiče, u početku mi je bilo pomalo dosadno, možda jer igram na normal, ali kasnije postane izazovnije. U početku sam mogao lagano da se provlačim sa zlostavljanjem X dugmeta, uz povremeno Y kada odlučim da bi bilo kul. Srećom, neprijatelji postaju brojniji, izazovniji i ubojitiji, pa je potrebno korišćenje gadgeta, kao i taktiziranje za vreme borbe. Borbe protiv boss-ova su mi uglavnom bile dosadne. Izuzetak je Freeze.

Najbolji deo igre su mi lore detalji i zbog toga mi je bedak što su mnogi sakriveni iza Riddler-ovih ludorija. Čitao sam sve što sam otkrio, ali sam najviše uživao u detaljima o kriminalcima. Imali smo Character Bios u Arkham Asylum, ali sam davno igrao to, pa se ne sećam koliko su bili detaljni.
Takođe mi je kul slušati likove kako se šepure da bi isprebijali Betmena, a onda im uletim petom u nos.

Igra je puna detalja koje mislim da bi ljubitelji Betmena cenili, stoga mislim da vredi dati shansu igri, ako do sada niste.

Jaka devetka od deset.

Back
Top Bottom