• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Pređoh juče Batman: Arkham City.

Bitno je znati da nisam preterano ljubitelj Betmena. Nije da ga ne gotivim, nego nisam mnogo upoznat s likom. Pogledao sam Batman Returns, Batman Forever i the Dark Knight. Od igara sam prešao samo Arkham Asylum, a stripove nisam čitao.
Filmove gore nisi mogao ppogledati osim nolanovog dark knighta...
Onaj betmen forever je tesk smece ,malo je bio bolji betmen i robin ali su nijanse u pitanju,burtonov drugi deo meni licno isto nije nesto u odnosu na keca sa dzek nikolsonom...
Dark knight je bez greske.
Sa stripovima ces se bolje upoznati sa likovima ali ja bi na tvom mestu pogledao animated seriju i posle sastavio i beyond.
Dodao bih da nije los ni crtana adaptacija batman hush

Hahaha, mislim da je Gruja prvi čovek za koga sam video da izjavi da je Batman & Robin bolji od Batman Forever a da nije klinac do 12 godina [emoji23] (mada i Forever je pre svega pravljen za klince ali je bolji film)

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
The Quarry PS5

Poprilično sam razočaran igrom.

Igra baš lepo izgleda, pogotovo modeli likova (ne računajući čudovišta), kao i pripremljene "pre-renderovane baked-in" scene (poput onih u Until Dawn). Neki glumci su baš dobri, kao i glasovna gluma i animacija koja ih prati. Tako da je to i najbolji deo ove igre.

Prva loša stvar su ultra loši dijalozi koji žele da budu klišei i omaž sličnih filmova, ali su zapravo samo bedni i deluju kao neki srednjoškolac da je pisao. Osećam se gluplje nakon slušanja većine likova šta su pričali tokom igre :D

Druga loša stvar je sama mehanika koja po meni je korak nazad u odnosu na Until Dawn (iako sam odavno igrao). Sve vreme imate osećaj kao da niste u video igri, već u ultra dosadnom i sporom filmu gde s vremena na vreme treba da uradite neki QTE čisto kako ne biste zaspali.

Priča je takođe dosta loša i puna suspension of disbelief rupa, ali ajde, pretpostavljam da je to i namerno urađeno zbog žanra i atmosfere slešer/horor filmova koji su ciljali.

Sve ove loše stvari su ništa u poređenju sa poslednjom, a to je sama završnica igra. Cela igra je ultra spora, svaki QTE je bukvalno 10 sec dug, nema nikakve opasnosti, i onda u 30min sve se odjednom toliko ubrza da mi se desilo da mi je jedan lik poginuo jer nisam na vreme reagovao i pucao puškom :D Nisam ni znao šta me je snašlo jer do tog trenutka sam imao baš dosta vremena za sve akcije, a od tog trenutka, odjednom ultra brzo razrešenje, ultra brza dešavanja i onda odjednom, kao da im je nestao budžet, eto kraja igre i odjavne špice :D Jedan od najlošijih krajeva, pa rekao bih, ikad u mojoj gejmerskoj istoriji koji sam doživeo.

Until Dawn nije odlična igra, ali u odnosu na ovu je mnogo bolji komplet i svima bih, ako žele da probaju nešto iz ovog žanra, pre preporučio tu igru.

Ocena jaka 5, možda 6 od 10

Last edited:
Predjoh Bright Memory: Infinite, savrsena igra da se proba nova grafa, jer je bukvalno ko tech demo...
Sve prshti od efekata, teselacije, vegetacije i vodene nivelacije...

DLSS sljaka super, ovo je prvi put da ga vidim u akciji, kad se stavi na quality, ja ne primecujem neki gubitak kvaliteta slike, a nema nikakvih bagova, glitcheva, cak ni dodatni lag ne osecam.
Ray tracing u meniju je bio na max i bio je greyed out, ne znam zasto i dal je bio ukljucen u igri, verovatno jeste, jer mi je pre grafe tu stajalo none...
Moracu u nekoj krshtenijoj igri da testiram ray tracing...

Elem, sve radi kul, vrlo brza igra, sa dosta wow momenata, najbolje od svega je sto se moze preci za 2 sata, tako da sam joj zato dao prednost, backlog me blagonaklono gleda.

Dobra oruzja i modovi, dobar osecaj napucavanja, za jedan tech demo, prilicno dobra igra.

Malo previse kontrola, na nezgodnom mestu, verovatno se vise mislilo o dzojpedu, ali da se prevazici... prvi put da sam morao da koristim Tab za block, a bili su tu jos E i F za raznorazne moci i mach.

8/10

deluje mi da su ovu ruku naknadno ubacili jer su ceo development time utrosili na sve ostalo pa nisu imali vremena za nju

Odigrah na brzaka Quake II RTX demo, kratko, ali slatko iskustvo, konacno videh ray tracing u akciji, veoma impresivna tehnika... najvise mi se svidja kad pridjes nekom izvoru svetlosti i kako se ono prenosi na oruzje koje nosis i na tvoje odelo, to do sad nisam iskusio u igrama...
i kako kad pucas one svetlece rakete, lete po hodniku i obasjavaju ceo prostor...

Prosto pozelim da uzmem punu verziju, vise mi se svidelo od Nightdive remastera...

deluje mi da su ovu ruku naknadno ubacili jer su ceo development time utrosili na sve ostalo pa nisu imali vremena za nju
Meni deluje kao fetus od bioshoka infinity...
Bas nisam tip kojeem je grafika i animacija presudna ali ovo izgleda isuvise silikonski za koj ukus.

Mislim se da uzmem RE4 Remake za PS5 da predjem jos jednom, samo zbog TV-a i HDR-a za koji verujem da izuva u ovakvim igrama... presao sam je na kompu ali mislim da bi na TV-u to bilo daleko bolje iskustvo nego na prckavom monitoru kog sve manje i manje mogu da gledam bas zbog razlike u kvalitetu izmedju Oleda i Ips-a... Pa je moje pitanje kakvo je trenutno stanje sa igrom, citao sam da je na pocetku bila bas losa ova konzolna verzija, da performance mod grozno izgleda itd itd ...pa me zanima iz prve ruke da mi neko kaze u kojoj rez ide perf.mod i jel stabilnih 60fps, sada nakon svih patcheva? I jel vredi onaj Gold Edition u fizickoj varijanti, tu bese i DLC sa Adom?

Presao lego betmena kec preko bc,a na seriji x ,brutalno peegla 360 igre serija x :)
Extra je igra ,presao sam ga ranije i na psp,u ali ne i sa negativcima bukvalno izgleda kao neka moderna lego igra :)
5d1704f167e8cca3c87bcd08ea8264b1.jpg
0c64b2825194e3772acc249ac506e1c0.jpg

Last edited:
Odigrah na brzaka Quake II RTX demo, kratko, ali slatko iskustvo, konacno videh ray tracing u akciji, veoma impresivna tehnika... najvise mi se svidja kad pridjes nekom izvoru svetlosti i kako se ono prenosi na oruzje koje nosis i na tvoje odelo, to do sad nisam iskusio u igrama...
i kako kad pucas one svetlece rakete, lete po hodniku i obasjavaju ceo prostor...
Odigraj i Portal RTX.

Imas i arcade mod da iskuliras pricu

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Back
Top Bottom