• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
4,384
Treba nam i ovakva tema gde mogu da se pomenu i ukratko prokomentarišu igre koje možda nisu dovoljno velike da bi imale svoju temu kako ne bi prošle ispod radara.
Nemojte da vas to demotiviše da otvarate teme za igre ali činjenica je da nam treba i pile up tema.

Skoro završio Catherine na PS4 koja mi je bila potpuno iznenađenje u smislu koncepta igre, kratka ali prezabavna.

Trenutno se igraju Dark Souls 3 za nerviranje i Horizon Chase Turbo za opuštanje.

Nedavno sam zavrsio 12 monkeys of shaolin. Preporuka za svakog ko voli beat 'm up igre. Jos može u co-opu [emoji106] zatim sa kupio još jednu igru koja dolazi iz ruskog Sobaka studia- Redeemer, ali taj naslov stoji u redu. Završio sam ponovo Onimuha Warlords nakon vise od 10 god. Remerasterizovana igra sa modernim kontrolama koja me je podsetila kako je Capcom dominirao na pocetku 6.generacije konzola. Trenutno sam vise od 20 sati u Immortals Fenyx Rising. BoTW klon koji na momente zabislita i ne uzivam onako kako želim. Igram na hard i nemam problema za sada, ali nisam siguran da cu igru odigrati do kraja. Napokon resio sam da odigram GTA San Anderas. Kao klinac sam 2x pocinjao ali stizao negde do polovine.. Doterana x360 verzija sa achievmentima mi prija i potpuno mi je jasno zasto je ova igra prva na lestvice želja gejmera za remake-om Verujem da ce se to desiti jednog dana.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Evo bas trenutno igram Gwent mobile dok cekam na parkingu, i mogu da kazem bas steta, jasno mi je sasvim sto igra nije zazivela. Gwent verzija iz tw3 jeste mozda stura i plitka ali ovi su bas preterali u drugu krajnost, svi meniji, upgradeovi, opisi skilova su apsurdno komplikovani pa i kad neko ulozi dan ili dva da nauci detalje igre sama igra se ne moze igrati casual pristupom, upalim jednom u dva dana da se malo relaksiram, a da ce privuci neku hardcore publiku na gwent igru im je bio bas longshot, sto i user stats pokazuje.

Ceka se Bravely Default 2 pa u medjuvremenu igram Valheim i pokusavam da naucim kako da speedrunujem Diablo 2 za kad izadje Resurrected.

I dalje sam na Animal Crossingu ali osećam da me neće još dugo držati. Došao sam do faze gde mogu da prepravljam celo ostrvo ali meni se sviđa baš ovako i ne bih da ga zatrpam kao što sam to uradio u New Leaf-u.

Valheim kada su drugari online (i dalje zhelimo josh igracha na nashem serveru), a Blasphemous prelazim po drugi put kada sam zheljan mazohizma.

Evo bas trenutno igram Gwent mobile dok cekam na parkingu, i mogu da kazem bas steta, jasno mi je sasvim sto igra nije zazivela. Gwent verzija iz tw3 jeste mozda stura i plitka ali ovi su bas preterali u drugu krajnost, svi meniji, upgradeovi, opisi skilova su apsurdno komplikovani pa i kad neko ulozi dan ili dva da nauci detalje igre sama igra se ne moze igrati casual pristupom, upalim jednom u dva dana da se malo relaksiram, a da ce privuci neku hardcore publiku na gwent igru im je bio bas longshot, sto i user stats pokazuje.
Gwent je bas bio super dok je bio u beti, tada sam ga najvise igrao. Izgubili su dosta usera jer je bio period od 6 meseci ako ne i vise kada su sve doradjivali i menjali drasticno. Ja sam od tada izgubio volju za igrom skroz. I dalje ga imam instaliranog ali jako dugo nisam usao u igru. Bas su se zajebali.

Pikam simultano pomalo Stranded Deep,pomalo My Time at Portia i Last of Us 2 sve zavisi od raspolozenja.

Skoro sam zavrsio Vampyr. Da nije bio free na PSN+ verovatno nikada ne bih probao. Igra ima dosta mana ali mi je ipak bila dovoljno zanimljiva da je zavrsim. Preporuka od mene pogotovo za one koji je imaju free pa ih ne kosta nista da daju igri sansu.
Trenutno igram Disgaeu 3 koju razvlacim vec jako dugo nikako da zavrsim i Kingdom Hearts 3 ali o njima opsirnije kada predjem. A mozda i napravim teme posto ove igre zasluzuju to.

NFS HP remaster i to na switchu :)
Odlicna igra koju sam nekako propustio 2010. Sasvim lepo izgleda na Switchu uz pro kontroler je uzivanje kao u starim NFS igrama koje jako volim.

Zavrsih Dirt 5. Limunada od igre koju sam igrao od release malo po malo. Prelagana igra gde se kroz career vrte par staza i tako u krug.

Odigrah malo Curse of the Dead Gods

1614566800071.png

Izometrijski akcioni roguelike (think Hades), gde je paznja developera ocigledno usmerena na combat. Parry + evade, stamina, weak/medium attack combos, ima svega. Daleko od Hades po suvom kvalitetu, ali borba vam mozda klikne.

Ne preporucujem Switch za ovu igru - karakteri nisu dovoljno jednostavni ni razucivi od pozadine u handheld, igra je "muljava" u docked (plus slabiji FPS). Moze se igra, ali PC/konzole su bolja opcija.

Javljam vise utisaka kad odigram vise :D

Odigrah malo Curse of the Dead Gods

View attachment 622

Izometrijski akcioni roguelike (think Hades), gde je paznja developera ocigledno usmerena na combat. Parry + evade, stamina, weak/medium attack combos, ima svega. Daleko od Hades po suvom kvalitetu, ali borba vam mozda klikne.

Ne preporucujem Switch za ovu igru - karakteri nisu dovoljno jednostavni ni razucivi od pozadine u handheld, igra je "muljava" u docked (plus slabiji FPS). Moze se igra, ali PC/konzole su bolja opcija.

Javljam vise utisaka kad odigram vise :D

Mogao bi da otvoris temu kad vec igras :)

Iznenadio sam se kada sam otkrio da se prvi Money Island može igrati sa starom grafikom (ne svidja mi se grafika u SE) i glasovnom glumom iz SE verzije. Našao sam na netu program koji konvertuje SE verziju u Monkey Island Talkie verziju koja se može pokrenuti preko ScummVM pa čak i DOS-a. Gustiram igru polako. Evo kako sve to izgleda i zvuči

Back
Top Bottom