Ja sam sad uzeo da igram P4 Golden na pc jer nisam je nikad prešao.Pa cu da nastavim Personu 3 reload.Mozda kad sve to završim napišem neki utisak za reload golden i royal
Nisam, nisam. Volem patuljke :3Zar nisi igrao sa nama to? Mi smo jedno vreme pikali, meni je bilo mega dosadno. Mozda su sad zbudzili.
Jesi igrao P4 Golden?Ja i dalje pikam Tekken ali samo jednom dnevno odigram 2-3 partije jer sam zarazen nekom drugom igrom a to je Persona 3 Reload. Ovo je moja prva Persona igra i bukvalno wtf. Ne znam kako sam propustio ovaj serijal do sada. Social system je jako fun, citava igra je na fazon jos samo ovu jednu stvar da zavrsim i necu vise, i onda prodje 4h od tog momenta. Svidja mi se koliko je flashy i stylistic. Licno artstyle persona mi se ne svidja, vise bi voleo da je nekako epic kao FF summns ali je combat sistem odlican, nije tezak, a dovoljno je challenging da nekada iskoristis koju vijugu
. Ono sto me najvise privlaci jeste taj osecaj kao da "zivis" anime. Trenutno imam oko 25h i nema sanse da je ne zavrsim a posle toga cu vrv overiti P5R. Postao sam fan ovog serijala definitivno!
Nisam, ovo mi je bukvalno prva persona igra koju sam igrao do sada. I to samo zato sto je free na game passu inace bi mi igra preletela preko glave, ali mi je bas drago da sam je krenuo jer sam bas postao fan [emoji23]Jesi igrao P4 Golden?
Čim završim sa Personama krećem sa tom igromPoceo danas Banishers: Ghosts of New Eden na PS5, super je igra. Zanimljiva prica, dobri glavni likovi, fino okruzenje, i borbeni sistem koji je za sada OK.