• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Za sve koji igraju Vampire Survivor i ostale slične igre voleo bih da preporučim original, Crimsonland. Probao sam ga pre par dana opet i deda još uvek ima šta da ponudi. Nije baš isto jer je ovo pravi "twin stick shooter" ali to su minorni detalji. Plus je na raspordaji za manje od 500 dinara.

Isto to važi i za struktuiraniji duhovni nastavak od istog proizvođača, Tesla vs Lovecraft. Naravno i on trenutno ide za istu, nisku, NISKU cenu.

Kada smo kod toga ne sećam se da sam igrao lošu igru od 10ton games.

Ja i dalje pikam Tekken ali samo jednom dnevno odigram 2-3 partije jer sam zarazen nekom drugom igrom a to je Persona 3 Reload. Ovo je moja prva Persona igra i bukvalno wtf. Ne znam kako sam propustio ovaj serijal do sada. Social system je jako fun, citava igra je na fazon jos samo ovu jednu stvar da zavrsim i necu vise, i onda prodje 4h od tog momenta :D. Svidja mi se koliko je flashy i stylistic. Licno artstyle persona mi se ne svidja, vise bi voleo da je nekako epic kao FF summns ali je combat sistem odlican, nije tezak, a dovoljno je challenging da nekada iskoristis koju vijugu :D. Ono sto me najvise privlaci jeste taj osecaj kao da "zivis" anime. Trenutno imam oko 25h i nema sanse da je ne zavrsim a posle toga cu vrv overiti P5R. Postao sam fan ovog serijala definitivno!
Jesi igrao P4 Golden?

Sinoc instalirao AW2, al nemogu ove patuljke da prestanem da igram :D Bukvalna droga ovaj zanr, samo jos jedan run, pa samo jos jedan i evo opet 4h pilam :D

Def imaju prednost ove no story all gameplay igre posto su pick up and play. Za AAA naslove znam da moram specijalno da se pripremim pre nego sto krenem, sto dovodi do ovih odlaganja :D

Al barem nije pixel art grafika, mada mislim da do sada grafa nije fanove palila ahaha

Last edited:
Probah malo Tomb Raider I, II, III Remastered, poceh sa kecom, odmah sam morao da prebacim na moderne kontrole, pristojno izgleda igra i lepo radi, ali bude povremeno nekog trzanja, nekih bagova gde ti se lik zamrzne i ne reaguje na kontrole par sekundi i kamera cesto ume da poludi kad zadjete u neki uzak prolaz (cesto), tako da ne verujem da cu jos puno igrati, probacu jos malo dvojku i trojku i brisem...

Back
Top Bottom