• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Zavrsih Contra Operation Galuga, kratko, ali slatko iskustvo.
Nema sta posebno da se prica, klasicno Contra iskustvo, samo modernizovano, ali osecaj je tu.
Jedina mana je sto je prica bas bezveze i previse razduzena za tako kratku igru, koja je akciono orijentisana.

7.5/10

Od one prve za nes i hard corps za mega drive neće napraviti skoro bolju kontru mada je meni shaterd soldier za PS2 bio baš extra.

Послато са WP26 помоћу Тапатока

Juce mi bio drugar neki pa smo rokali Bare Knuckle 3 . Ja na kontroleru on na sticku koji sam kupio nedavno... Ah nisam igrao tu igru u coopu jos od kad sam bio klinac i smarao sestru koja je starija tri godine da igra samnom... Kakav blast from the past 😁🤣

Juce mi bio drugar neki pa smo rokali Bare Knuckle 3 . Ja na kontroleru on na sticku koji sam kupio nedavno... Ah nisam igrao tu igru u coopu jos od kad sam bio klinac i smarao sestru koja je starija tri godine da igra samnom... Kakav blast from the past 😁🤣
Јел беше има неких већих разлика у односу на европски/амерички Streets of Rage 3?

Pokusavam da opikam COD MW2 na konzoli, ovo je nesto najgore na svetu pocev od onog menija konfuznog, Warzona glupog, stalno skida neke content pakove, i ako je skinuo "Call of Duty" od 150 i kusur gb. Ala su ga zakomplikovali svaka im cast.

Btw prelazim Ghost of Tsushima, opet...podsecam se koliko je ovo fenomenalna igra

Јел беше има неких већих разлика у односу на европски/амерички Streets of Rage 3?
Ima razlike. U odeci nekih likova. Nekih mini boss-ova ima samo u Japanskoj verziji, plus je valjda laksa od ostalih. Sigurno ima jos ali ne znam. Ja sam kao klinac igrao tu verziju pa mi je bolja.

U poslednjih 7 dana presao sam Dirt 5 i NFS Most Wanted iz 2012. Glavna zamerka kod obe igre je slicna, mozda je vise izrazenija kod MW.

Dirt 5 mi se na kraju vise svideo od cetvorke, imao i dobre i lose momente. Glavni utisak mi je kako predugo traje, iako sama duzina takve igre nije problem, nego besomucno ponavljanje., a nije me nesto puno impresionirao vozni park, a ni staza nema bas puno. Bilo je momenata kada sam pomislio da igra ide u dobrom smeru i ubrzo monotonost ubija moje nade. Postane igra u nekim trenucima veoma dosadna, da jedva cekam da zavrsim. AI se cudno ponasa, bas mi je neverovatno kada sa sporijim kolima voze od mene u ciljnom pravcu, bez obzira koja je tezina, sve na krv i noz. Mora dobro da pozicioniram kola kako me ne bi pretekao u poslednjim sekundama. Bilo mi je cudno sto su i izbacili opciju da mozes da premotas 10-15 sekundi ranije, nego samo restart resava licne brljotine na stazo. Mozda su nekom plus veoma dinamicne vremenske prilike, veoma mi je smetalo kad se brzo zamraci od prvog do treceg svetla a svetla u nekim delovima staze nema. Greske pod takvim uslovima su neminovne.

MW bih rangirao negde izmedju Hot Pursuit i Burnout: Paradise, posto sam te tri igre uhvatio od Criteriona i sve sam ih igrao nedavno. Da se vratim na MW, mislim da tu ima previse slicnih trka, a i kasnije vozis iste samo sa boljim kolima. Nije mi se svideo taj deo, kao i sto kada udjes u nova kola imas 8 trka i to su uz trku ili dve, skoro sve iste. Prvi put kad sam prelazio pre 10 godina, nisam ni obratio paznju na takve stvari, mada jedna od Criterionovih boljki je sto se iste trke ponavljaju. Kao i u prethodne dve Criterionove igre, svaki kontakt koji nije blag trigeruje animaciju i tako secka gameplay. Mozda bi mi u nekim trenucima to dobrodoslo, ali u 97% slucajeva bih zeleo odmah to da prekinem.

Da nisam pre toga igrao Dirt 5, zivci bi mi otisli. I setio sam se kada protivnik prodje pre mene a ispred njega traka sa ekserima nista ne bude njegovim gumama, dok meni naravno iza njega odose iste. Ono sto nisam video prvi put, deluje malo kao nedovrsena igra. Za pocetak malo bi bolje struktuirali trke, ne bih ulazio u svako vozilo i vozio 8 trka. U Burnoutu sam vise trka ponavljao kako bih se popeo na visi nivo, a neki put mi se cini da i nisam imao izbora. Sve u svemu, igra nije losa, ali mislim da ce da padne brzo u zaborav, bolje i to nego da je nesto negativno. Hot Pursuit je dosta zabavniji i u odnosu na taj naslov napravljen je korak nazad.

Ovo su sve trke iz NFS i sa kojim vozilima mozes da ih vozis. Vecina su circuit, ali nadje se po koji sprint. Svako vozilo ima jednu drift trku i jednu u kojoj razbijas bilborde i slicne stvari. Previse se vestacki produzava igra.

LNTN0.png

Probah Pacific Drive, ali nije moj tip igre, obzirom da dosta podseca na Outer Wilds, verujem da ce se Ljubi veoma svideti.

Odlicna je grafika, DualSense podrzan bezicno i radi force feedback, rade cak i adaptivni trigeri i ovo je prva igra gde sam osetio pun potencijal ovog dzojpeda, bas dosta znaci za imerziju i povezanost sa igrom, steta sto mi sama igra nije legla...

Dosta je simulacija na neki nacin, imas kola da opravljas i sredjujes ko da si u nekom auto simulatoru, ima dosta istrazivanja i to je koliko videh ceo koncept igre... ima dosta kontrola i podesavanja, komplikovana je igra, ali je intuitivna i sve se to da nauciti, ali nije mi zanimljivo.

cu da overim, nista mi nije jasno na snimku ali vidim da su kontrole utegnute a muzika dobra [emoji16]

Cobalt Core. Lajt miks slay the spire i ftl, nije lose.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Ono sto nisam video prvi put, deluje malo kao nedovrsena igra. Za pocetak malo bi bolje struktuirali trke, ne bih ulazio u svako vozilo i vozio 8 trka. U Burnoutu sam vise trka ponavljao kako bih se popeo na visi nivo, a neki put mi se cini da i nisam imao izbora. Sve u svemu, igra nije losa, ali mislim da ce da padne brzo u zaborav, bolje i to nego da je nesto negativno. Hot Pursuit je dosta zabavniji i u odnosu na taj naslov napravljen je korak nazad.
Igra je dosta bolja ako imas sve dlcove koji su izasli. Ako neces da platis visoku cenu, mozes da skines i unlocker koji uglavnom radi dobro (osim sto ne prikazuje sta je unlocked zbog progresa, a sta nije).

Igrao par sati Sons Of The Forest, major time waster, msm takav je zanr, nema tu sta, bilo mi je zanimljivo prvih par sati, posekao drvece, sagradio kucicu, ulovio par zivuljki, skuvao par jela, istrazivao malo po mapi, kupao se u jezeru, nadivio se grafici, dovoljno, vreme za brisanje...
Ne deluje ko da ima sta puno da ponudi, ali evo par shotova ako neko ima vremena i volje za nju:

Odigrao sat vremena Jusant-a i obrisao.
Nadao sam se da cu bar ovu zavrsiti, jer kratko traje, ali ipak...
Aj prvo o pozitivama, igra ima lepu grafiku i svidja mi se sto je unikantna, ima neki svoj indetitet...

Ne svidja mi se, jer u ovoj igri ce te se samo penjati, penjati i guess what, ponovo penjati... ponekad igra presece sa... jos jednom turom penjanja...
Bar da je penjanje odradjeno zanimljivo ko u Zeldi, koju ocigledno kopira, sa sve stamina barom, ali jednostavno nije zanimljivo, iako je prilicno produbljena cela ta mehanika... kontrole su zahtevne i treba malo vremena da se udje u stos, sto bi se reklo, koristicete skoro sve dugmice...

Ko bas zeli neka proba, ali ja je ne preporucujem.

Odigrao sat vremena Jusant-a i obrisao.
Nadao sam se da cu bar ovu zavrsiti, jer kratko traje, ali ipak...
Aj prvo o pozitivama, igra ima lepu grafiku i svidja mi se sto je unikantna, ima neki svoj indetitet...

Ne svidja mi se, jer u ovoj igri ce te se samo penjati, penjati i guess what, ponovo penjati... ponekad igra presece sa... jos jednom turom penjanja...
Bar da je penjanje odradjeno zanimljivo ko u Zeldi, koju ocigledno kopira, sa sve stamina barom, ali jednostavno nije zanimljivo, iako je prilicno produbljena cela ta mehanika... kontrole su zahtevne i treba malo vremena da se udje u stos, sto bi se reklo, koristicete skoro sve dugmice...

Ko bas zeli neka proba, ali ja je ne preporucujem.

Secam se ovoga iz neke najave, super je izgledalo sa ovim GI.

Lagana kontra 2C-u, tako da od mene topla preporuka sa Jusant, prilično lepa i opuštajuća igra. Baš mi se svideo art style, kao i atmosfera koja me je nekako podsetila na Death Stranding (usamljenost, tišina).

Nisu to gladne oci, vec necu da se ogresim o neku igru, a da je ni ne probam...
Polako zavrsavam sa ovim igrama od kojih nisam ni ocekivao puno, pa stizem polako do igara koje su mi na srednjoj kategoriji ocekivanja, pa mozda cak nesto i odigram.

😁

Nisam igrao Jusant, ali planiram i mislim da će mi leći igra. Volim tu atmosferu mira i/ili tišine, kao u npr. Journey-u, Death Stranding-u, a i u prvom Mirror’s Edgu (koji obožavam). Naravno ima toga i u drugim igrama u većoj ili manjoj meri, ali mi ove prve padaju na pamet.

Back
Top Bottom