Od one prve za nes i hard corps za mega drive neće napraviti skoro bolju kontru mada je meni shaterd soldier za PS2 bio baš extra.
Јел беше има неких већих разлика у односу на европски/амерички Streets of Rage 3?Juce mi bio drugar neki pa smo rokali Bare Knuckle 3 . Ja na kontroleru on na sticku koji sam kupio nedavno... Ah nisam igrao tu igru u coopu jos od kad sam bio klinac i smarao sestru koja je starija tri godine da igra samnom... Kakav blast from the past![]()
Ima razlike. U odeci nekih likova. Nekih mini boss-ova ima samo u Japanskoj verziji, plus je valjda laksa od ostalih. Sigurno ima jos ali ne znam. Ja sam kao klinac igrao tu verziju pa mi je bolja.Јел беше има неких већих разлика у односу на европски/амерички Streets of Rage 3?
Igra je dosta bolja ako imas sve dlcove koji su izasli. Ako neces da platis visoku cenu, mozes da skines i unlocker koji uglavnom radi dobro (osim sto ne prikazuje sta je unlocked zbog progresa, a sta nije).Ono sto nisam video prvi put, deluje malo kao nedovrsena igra. Za pocetak malo bi bolje struktuirali trke, ne bih ulazio u svako vozilo i vozio 8 trka. U Burnoutu sam vise trka ponavljao kako bih se popeo na visi nivo, a neki put mi se cini da i nisam imao izbora. Sve u svemu, igra nije losa, ali mislim da ce da padne brzo u zaborav, bolje i to nego da je nesto negativno. Hot Pursuit je dosta zabavniji i u odnosu na taj naslov napravljen je korak nazad.
Secam se ovoga iz neke najave, super je izgledalo sa ovim GI.Odigrao sat vremena Jusant-a i obrisao.
Nadao sam se da cu bar ovu zavrsiti, jer kratko traje, ali ipak...
Aj prvo o pozitivama, igra ima lepu grafiku i svidja mi se sto je unikantna, ima neki svoj indetitet...
Ne svidja mi se, jer u ovoj igri ce te se samo penjati, penjati i guess what, ponovo penjati... ponekad igra presece sa... jos jednom turom penjanja...
Bar da je penjanje odradjeno zanimljivo ko u Zeldi, koju ocigledno kopira, sa sve stamina barom, ali jednostavno nije zanimljivo, iako je prilicno produbljena cela ta mehanika... kontrole su zahtevne i treba malo vremena da se udje u stos, sto bi se reklo, koristicete skoro sve dugmice...
Ko bas zeli neka proba, ali ja je ne preporucujem.
![]()
![]()
![]()
![]()